24hr

Nakon što su prošloga tjedna morali pokazati red, rad i disciplinu u tjednom zadatku o ‘vojnom roku’, neke stanare ovaj tjedan očekuju posebne povlastice, dok će ostali morati držati podalje od njih.

ZAVRŠIO U TAJNOJ KUĆI
Bojana stanari izbacili iz kuće: Ljutito je izjurio bez pozdrava

Big Brother smatra da su neki stanari zaslužili bolji boravak u kući, pa je tako stanare odlučio podijeliti na članove BB elite te na ostale stanare koji su kandidati za ulazak u elitu, odnosno običan narod.


Foto: RTL televizija

Karla i Nikola prvi su i počasni članovi ‘Big Brother elite’ što nosi određene povlastice. Tako su njezini članovi imuni na nominacije tijekom predstojećeg tjedna, imaju pravo birati nove članove, i žive na ‘visokoj nozi’.


Foto: RTL televizija

Članovi BBE-a drže se odvojeno od običnog naroda. Svi stanari koji do kraja zadatka ne postanu članovima BBE-a bit će nominirani. Svako kršenje pravila ponašanja članova BBE-a ili kandidata za BBE bit će kažnjeno ne samo kao pogreška u tjednom zadatku nego i oduzimanjem novca od novčane nagrade za pobjednika (ako neko jede tuđu hranu na primjer ili koristi luksuznu opremu BBE).

BIG BROTHER TALENTI
Marin se ‘pretvorio’ u Kolindu, a Ana-Marija je šoping kraljica

Inače, novopridošlica Karla ima dosta sličnosti s Anezi. Tako je Karla bila na ispitivanju kod Anezi, kojoj je otkrila da studira upravno pravo čiju diplomu Anezi već ima, te da odlično ‘skida’ jelenu Rozgu. Upravo njene najveće hitove je mnogo puta izvela, ali ‘na svoj način’, no mnogi su primijetili da se stilski ugledala na popularnu pjevačicu.


Foto: RTL televizija

Čim je Karla ušla u glavnu kuću, svi su ju molili da pokaže kako pjeva i pleše.

– Pomalo, ima vremena, čut ćete me – rekla je pjevačica stanarima.


Foto: RTL televizija

Original Article