24hr

Rekao je prijateljima kako želi natrag bivšu ženu, rekao je izvor blizak glumcu Benu Afflecku (45) za američki magazin Us Weekly. On tvrdi da se Affleck predomislio oko rastave za koju je podnio zahtjev sa suprugom Jennifer Garner (45) u travnju 2017. i uskoro bi trebala biti provedena.


PA/Pixsell
PA/Pixsell

POTRAŽIO POMOĆ
Treća sreća: Ben Affleck opet je završio na odvikavanju

The 85th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Par je odlučio da više ne može biti skupa u lipnju 2015., no nakon toga su se mirili i glumica je pokušavala spasiti njihov brak. Garner nije uspjela u tome jer je Affleck podbacio na liječenjima od ovisnosti o alkoholu.


Screenshot YouTube
Screenshot YouTube

ANTIREKLAMA
Hollywood u šoku: Mislili smo da je Ben gluplji, a ne Matt

– Dala je sve od sebe da popravi njihovu vezu i htjela je promijeniti sve zbog dobrobiti djece, ali i njih. Oprostila mu je tako puno, a on se svejedno nije mogao promijeniti – rekao je glumičin prijatelj. Iako je Affleck godinu dana u vezi s televizijskom producenticom Lindsay Shookus (37) i činilo se da je krenuo dalje nakon razlaza s Garner, navodno ju je prošle godine tražio da se pomire.

Ben and Lindsay✨❣️ …I just wanna say that first I don’t liked this couple, but understand me I love Ben so I think that nobody is enough for him, but after all that he deserves be happy, and how always I said “I’m happy if he is happy” and that’s the only truth, look that smile, she’s the guilty of that smile… #benaffleck #lindsayshookus @benaffleck

A post shared by ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀ ⠀⠀Ben Affleck MX🇲🇽 (@benaffleckmx) on

– Preklinjao je Jennifer nekoliko puta da mu dopusti povratak u nekadašnji zajednički dom gdje ona živi s djecom i da opet porade na svojoj vezi – ispričao je glumičin prijatelj i dodao kako je Garner odmah odbila njegovu ponudu. Drugi izvor tvrdi da Jennifer razmišlja o pomirbi i kako ga je prošle godine kada je Ben bio na odvikavanju od alkohola, posjećivala svakki dan.


Reuters/Pixsell
Reuters/Pixsell

IMA ‘FETIŠ’
Neobičan hobi: Jennifer Garner priznala da voli uhoditi balerine

Thank you, @penguinkids, for donating Anna Dewdney’s Llama Llama books to @savethechildren in my name! I cannot think of a better gift than sharing the ups and downs of Little Llama with kids served by #SaveTheChildren– did you know that poor kids grow up with, on average, one book for every thirteen children in a community?? Think about your kids’ bookshelves, school libraries, the local Barnes & Noble– and you’ll understand why I am so happy and grateful to Penguin for thinking of celebrating #LlamaLlama on @netflixfamily by lifting up poor kids in the United States! #investinkids #readtoyourllamas #streamusonnetflix

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

– Idu na obiteljsko savjetovanje da nađu način kako bi spasili svoj brak – rekao je prijatelj glumačkog para koji ima kćeri Violet (12), Seraphinu (9) i sina Samuela (6). Dodao je da ovog puta Garner i Affleck žele ponovno imati normalan odnos.


PA/Pixsell
PA/Pixsell

LJUTA JE
Garner ne da djeci da budu kod oca dok se ne testira na droge

Original Article