Nicole Kidman i Keith Urban

Country pjevač se godinama borio s ovisnosti o kokainu, a uoči vjenčanja sa glumicom Nicole Kidman tabloidi su pisali da je par potpisao predbračni ugovor u kojem stoji da se brak poništava ako Urban ponovno ‘zastrani’. U prva četiri mjeseca braka s Nicole, pjevač se po treći put u životu prijavio u kliniku za odvikavanje.

The 89th Academy Awards - Arrivals - Los Angeles | Autor: Galaxy/Press Association/PIXSELLFoto: Galaxy/Press Association/PIXSELL

Beyonce i Jay Z

Jedan od najmoćnijih showbiz parova potpisao je ‘debeli’ predbračni ugovor po kojem Beyonce za svako dijete koje rodi od Jay Z-ja dobije pet milijuna dolara. U slučaju da se razvedu, pjevačica bi od repera dobila milijun dolara za svaku godinu koju su proveli u braku.

22916792 | Autor: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELLFoto: Arroyo-Oconnor/Press Association/PIXSELL

Jessica Biel i Justin Timberlake

Netom prije njihova vjenčanja, šuškalo se da u predbračnom ugovoru stoji da Jessica mora dobiti pola milijuna dolara u slučaju ako je pjevač prevari. Razlog njenog straha je, navodno, što ju je Timberlake pri početku njihove veze već prevario s glumicom Olivijom Munn.

Costume Institute Gala - New York | Autor: /Press Association/PIXSELLFoto: /Press Association/PIXSELL

Charlie Sheen i Brooke Mueller

Njihov ugovor imao je punih 60 stranica i bio je prepun ludih računica. Brooke je, naime, ‘zaradila’, 500.000 dolara čim je Sheenu rekla ‘da’. U ugovoru je stajalo da mora od glumca dobiti 300.000 dolara za svaku godinu braka. Pripalo joj je i 100.000 dolara za preseljenje te automobil kojeg su zajedno vozili prije razvoda.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itFoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Jessica Simpson i Tony Romo

Iako nikada nisu stali pred oltar, par je sastavio ugovor koji je nedugo nakon sklaplanja procurio u javnost. Mnoge je iznenadila klauzula po kojoj bi Romo dobio milijun dolara za svaki kilogram kojeg Jessica dobije u braku.

Reuters | Autor: ReutersFoto: Reuters

Kim Kardashian i Kanye West

Ako se slavni par razvede, Kim će u prvih deset godina dobivati od repera milijun dolara. Prema ugovoru kojeg su potpisali, ona ima pravo zadržati njihovu obiteljsku vilu te sve poklone koje je od Kanyea dobila. Sav novac kojeg je zaradila od realityja, modne kolekcije i igrica ostao bi njoj.

Kanye West and Kim Kardashian attend Harper's Bazaar's celebration of 'ICONS By Carine Roitfeld' at The Plaza Hotel during New York Fashion Week in Manhattan, New York, U.S. | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Elin Nordegren i Tiger Woods

U slučaju švedske manekenke Elin, predbračni ugovor se i više nego isplatio. Profesionalni igrač golfa, Tiger Woods, Elin je prevario s desecima žena 2009. godine. Kada je njegova supruga predala zahtjev za razvod, Woods je s timom odvjetnika uspio promijeniti neke klauzule iz ugovora. No Elin je iz braka, svejedno, otišla ‘teža’ za 100 milijuna dolara, a šuškalo se da je prvotna računica iz ugovora bila barem dvostruko veća.

USA, Ryder Cup, Tiger Woods and Elin Nordegren | Autor: CHHÖ/DPA/PIXSELLFoto: CHHÖ/DPA/PIXSELL

Britney Spears i Kevin Federline

Par se vjenčao 2004. godine, a prije toga, pjevačica je inzistirala da potpišu ugovor u kojem je tražila da sve što jedno drugom daruju, a što je vrijednije od 7000 dolara, ima i legalni dokument u kojem se navodi točna vrijednost i ime osobe koje je to platila.

Britney and Kevin Split - LA | Autor: RE/Press Association/PIXSELLFoto: RE/Press Association/PIXSELL

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Predbračni ugovor nesuđenog bračnog para navodno je bio jedan od ‘najluđih’ u Hollywoodu. Pjevačica je u ugovor stavila klauzulu o preljubu, u kojoj stoji da će joj pripasti pola Benova imovine ako je prevari. Glumac se je pak ugovorom htio osigurati ‘seks najmanje četiri puta tjedno’. Afflecku bi zbog ugovora, navodno, pripalo 5 milijuna dolara Jenniferine zarade čim bi izrekao ‘sudbonosno da’. Na kraju, slavni par je ipak raskinuo zaruke nakon dvije godine veze.

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/PixsellOriginal Article