24hr

Bila sam zaljubljena u jednog dječaka koji je išao u osmi razred. Bio je apsolutno najzgodniji dečko u školi i, naravno, nije mu padalo na pamet gledati klinke iz 5. ili 6. osnovne, i nikako me nije primjećivao, rekla je Zrinka Cvitešić (38). Glumica se u dokumentarnom serijalu ‘Mistika uspjeha’ na HRT-u raspričala o ratnom razdoblju, profesionalnim uspjesima, ali i o prvoj ljubavi.

ODMOR U ZAGREBU
Njihova zimska idila: Zrinka i Niko uživali su na klizanju

40th Olivier Awards | Autor: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Foto: Vivienne Vincent/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
ZALJUBLJENI
U pet godina stariju brinetu Niko se zaljubio u Londonu dok je ona 2014. tamo igrala na West Endu
– Moja se simpatija jednog dana iznenada došla pozdraviti jer se njegova obitelj naprasno selila – rekla je Cvitešić. Tad je glumica prvi put shvatila da se nešto događa, da nešto nije u redu. Nedugo nakon toga imala je prvi susret s ratom kad je u dvorištu svoje kuće ugledala uperenu tenkovsku cijev.

ZVJEZDANE ZAVRZLAME
Ljubavni trokuti: Zbog treće osobe prekidali veze i brakove

Tad je shvatila zašto se zgodni mladić odselio iz Karlovca. Cvitešić ne treba puno da bude sretna. Još kroz srednju školu shvatila je da je najsretnija kad nešto stvara.


Foto: Petar Glebov/PIXSELL
– U kazalištu, u Zorin domu, to su bile predstave, s frendovima poslije škole na dekici na obali Korane uz gitaru su to bile neke pjesme, ali uglavnom to stvaranje nečega s raznim energijama je nešto što me činilo sretnom i ispunjenom – rekla je Zrinka.

DVA LICA ANE ŠAFRANEK
Mirjana se s Fulirom ljubila 13 puta, Zrinka je za njim ‘patila’


Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Glumica koja se u svijetu proslavila glavnom ženskom ulogom u mjuziklu ‘Once’ trenutačno živi na tri adrese jer u Zagrebu i Londonu radi, a njezin dečko Niko Kranjčar (33) igra za Glasgow Rangers, pa često putuje i u Škotsku. Zrinka je nedavno u predstavi HNK u Zagrebu ‘Tko pjeva zlo ne misli’ utjelovila lik Ane Šafranek.

‘NA PROBAMA SE SMIJEMO’
Zrinka Cvitešić na zagrebačkim daskama postaje Ana Šafranek

Original Article