24hr

Najponosnija mama na svijetu, napisala je spisateljica i putopiskinja Dvina Meler (41) u objavi na društvenoj mreži i potvrdila da je rodila. Meler je pokazala i svijetloplavu nosiljku za svog sina koja se sastoji od krila i na njoj piše Tristan te otkrila kako ga je nazvala.


Foto: Facebook
Inače, to ime znači buka, lom, uzbuna i Tristan je staro muško ime velškog porijekla. Navodno se tako zvao i jedan od vitezova okruglog stola, a poznata je tragična ljubavna priča o Tristanu i Izoldi. Bivša karatistica dobla je sina s Darkom Dovedanom (38) s kojim je u vezi 19 godina. Meler, koja je do prošle godine proputovala 168 zemalja, jednom je rekla da jako želi postati mama i kako će reducirati putovanja kada dobije bebu.


Damir Špehar/PIXSELL
Damir Špehar/PIXSELL

BAŠ SU SLASNE
Dvina Meler: Ne jede meso, ali ipak su joj se svidjele tarantule


Foto: Facebook
– Nema mi smisla malo dijete izlagati takvim opasnostima, strahovati hoće li ga ugristi neki insekt, ali kada dijete bude u osnovnoj školi, onda je super voditi ga po svijetu – objasnila je avanturistica za Story. Meler je osnovala i udrugu Kairos kojom promiče kulturu, kulturne programa i prijateljstva među zemljama.


Foto: Facebook

Prošle godine je bila na dva mjeseca dugom putovanju po Africi i ispričala je za Tportal kako je pritom upoznala brojne egzotične i neobične kulturne običaje, a sudjelovala i u mnogim ritualima. Družila se s Bušmanima u Bocvani koji su ju učili loviti i upoznali sa svojim životom. U Zimbabveu je skakala u 120 metara dubok kanjon rijeke pune krokodila.


Foto: Facebook


Goran Jakuš/Pixsell
Goran Jakuš/Pixsell

NOVA MODA?
Dvina Meler omotala oko vrata kraljevskog pitona kao ogrlicu

Original Article