Aca LukasSKANDAL – Poslednjih nekoliko dana se u domaćim medijima uveliko spekuliše o razvodu poznatog bračnog para, pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović.

Pojedini mediji su objavli sa je Sonja, navodno, već mesecima u tajnoj vezi sa slavnim košarkašem Markom Jarićem, bivšim mužem jedne od najlepših žena na svetu, Adrijane Lime.

Poznato je da popularni par, Lukas i Sonja već neko vreme ne objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Oni se ne pojavljuju zajedno u javnosti, a Sonja je navodno pre nekoliko dana sa ćerkom napustila zemlju, dok je pevač ostao u Beogradu.

Navodno je Sonja upravo zbog Jarića odlučila da stavi tačku na brak sa Lukasom…

Aca Lukas, Pevač, Razvod, Sonja VukasanovićSve češće su se svađali, čak oko najmanjih sitnica. Umorili su se oboje od toga, pa su kao razumni ljudi seli nedavno i porazgovarali. Tada su se dogovorili da je najbolje da se razvedu i da svako krenu svojim putem. Bez uvreda i iznošenja prljavog veša u javnost Vuksanovići su podneli papire za razvod, i nadaju se da će se to što pre rešiti. Razvod će svakako biti sporazuman. Nije lako ni Aci, ni Sonji , sada prolaze kroz težak period, ali moraju da jaki i razumni zbog deteta koji imaju.

Lukas ne žive u stanu u kojem je živeo sa još uvel zvaničnom suprugom. Nakon što su odlučili da se razvedu, on je spakovao kofere i odselio se u drugi stan. Kako ne žive skoro oko mesec dana zajedno, Aca svaki slobodan trenutak koristi da ode i poseti Viktoriju – rekao je izvor blizak paru, prenosi telegraf.

Aca Lukas, Arkada, Grand, Milan Lučić, razbijena arkada, Zvezde Granda

Aca Lukas se na “Grandu” pojavio sa ušivenom arkadom!

Aca Lukas
SKANDAL – Pevač Aca Lukas je na snimanje polufinalne emisije “Zvezda Granda” došao neraspoložen nakon sat vremena kašnjenja i sa ušivenom arkadom.Zanimljivo je da niko od članova…

Aca Lukas, Napad

SKANDAL Aca Lukas pretukao fotoreportera!

Aca Lukas
SKANDAL – Poznati pevač Aca Lukas je u utorak priveden u stanicu Beogradske policije jer je osumnjičen da je palicom pretukao fotoreportera.Incident se dogodiooko 19.00 časova kada je…

ACA LUKAS

ACA LUKAS SNIMLJEN: Psovao radnike “Parking servisa” jer mu je “pauk” odneo “mečku! VIDEO

Aca Lukas
SKANDAL – Popularni pevač i član žirija muzičkog takmičenja Zvezde granda ponašao se kao prostak prema radnicima “Parking servisa”.Naime, gradonačelnik Siniša Mali saopštio je da nema…

Objava EVO ZAŠTO JE NERVOZAN!? LUKASOVA ŽENA U VEZI SA SLAVNIM KOŠARKAŠEM? Razvode se zbog njega? pojavila se prvi puta na SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …