Nenad Marinković GastozSKANDAL – Popularni učesnik rijalitija Parovi, Nenad Marinković Gastoz progovorio o svojim porocima i onome o čemu se nagađalo mesecima.

Poznato je da je Gastoz nedavno ušao u svet estrade koji je pun alkohola i droge.

On je za medije otkrio da li on konzumira nešto od toga:

– Ja sam i pre estrade konzumirao alkohol. Neki put u nenormalnim količinama, neki put u dovoljnim. Ovo drugo se spekulisalo kroz doba i doba. Svi znaju da sam nekad “vario” što bi rekli, ali i to je hvala Bogu prošlost.

– To sam već rekao hiljadu puta, a hvala Bogu ostao sam normalan. Nemam potrebu za tim, ja sam lud i bez toga. Ne zameram ljudima koji koriste, ali ne savetujem da koriste, naravno. Ni jednu vrstu droge, ni lake a ni teške, ali me više smara ta priča oko Gastoza i droge jer to je davno završena priča.

Gastoz se osvrnuo i na bolne trenutke kroz koje je prošao i otkrio za čim žali nakon gubitka majke.

“Dok nisam izgubio osobu koju sam najviše voleo na svetu, nisam žalio ni za čim. Sad jedino što žalim je to što nisam iskoristio svoje vreme pametno sa njom. Kao i svima verovatno, uvek su oni koje najviše volimo zadnji na tabeli. Kao pošto znamo da su tu i to je to. Sve nešto gradimo novo a ono što imamo, ne znamo da zalivamo. Tako da bih ja svima preporučio da mnogo više vremena provode sa svojim roditeljima”, rekao je on.

Nenad Marinković Gastoz

Kompletan tekst …