Folk pjevačica Dara Bubamara dugo je Milana Kesića medijima predstavljala kao svog supruga i srodnu dušu, a zajedno su dobili i sina Konstantina, te je djelovalo kao da je u njihovom odnosu sve u savršenom redu. Nakon što su odlučili da svako krene svojim putem, Milan je javno pričao da sa Darom nikada nije bio u pravom braku, te da su više bili prijatelji i da su oboje “švrljali” sa strane.

“Ja se isplačem, dva-tri dana idem dalje”, izjavila je Dara poslije te priče.

I Goca Tržan je trpjela ozbiljnu torturu dok je njen bivši suprug Ivan Marinković. Otvoreno je iznosio u medijima pikanterije iz njihovog zajedničkog života. Pjevačica mu nije ostajala dužna na uvrede koje je uputio na njen račun.

“Lena ga nije vidjela godinu dana, on nije bio u situaciji da vidi svoje dijete, To je sve što mogu da kažem kakav je on otac, Zato, neka pusti više mene i moju porodicu. Borila sam se da odgajam i hranim dijete niti mi je pomogao u braku, niti sada. Treba da ušuti i ne progovara jer šta kučetu ostaje nego da laje”.

I Zvezda Granda Sanja Stojanović doživjela je ogromno poniženje kada je poslije raskida njen dečko “revanširao” tako što je objelodanio njihov snimak. Velika medijska pažnja koja se tada podigla nije joj pomogla da učvrsti svoje mjesto na estradi.

U jeku njene popularnosti pojavio se porno snimak na kojem je Sanja oralno zadovoljavala bivšeg dečka. Koliko joj je video pomogao da se o njoj “priča”, toliko joj je i odmogao, te se Stojanovićeva povukla sa scene.

(Express/Blic)

Expresstabloid.ba

Original Article