24hr

Voditeljica Nives Ivanišević (35) i bivši tenisač Goran Ivanišević (46) očekuju prinovu u obitelj, piše Večernji list. Ističe kako im je izvor blizak supružnicima potvrdio informaciju da je Nives trudna.


Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Dodaje kako se voditeljica lijepom viješću o prvoj bebi hvalila svojim kolegama na Narodnom radiju gdje vodi emisiju ‘385 show’ s Markom Bratošom. Nives se krajem prošle godine udala za Gorana u tajnosti u Zagrebu i par uglavnom skriva svoju privatnost, osim kada se voditeljica pohvali zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama i pritom ima ‘izljeve nježnosti’. Tako je objavila sliku s mužem, kako se čini, u hotelskoj sobi, a bivši tenisač je na njoj ‘zagorio’ u licu.


Foto: Instagram
– Moje srce i sunce – napisala je kratko u opis gospođa Ivanišević kojoj, čini se, bračni život itekako godi. Par se krajem siječnja vratio iz Melbournea gdje je Splićanin bio poslovno, a šuškalo se da im je to bio i medeni mjesec.


Foto: Instagram
Goran je Nives zaprosio ljetos i svi su primijetili da Zagrepčanka nosi zaručnički prsten na fotografijama koje objavljuje. Glasine o njihovoj ljubavnoj vezi započele su kad se Nives pohvalila zajedničkom fotografijom iz Dohe na kojoj se samo naziralo Ivaniševićevo lice. Voditeljica je nakon udaje promijenila svoje prezime Čanović u Ivanišević i istaknula je kako joj je trebalo da se privikne na tu novost.


Foto: Marko Prpic/PIXSELL
– Sve moje prijateljice koje su se udale trebale su određeno vrijeme da se priviknu, tako da se još potpisujem Čanović, a na radiju nemam problema jer naši station voicevi, Marinko i Iskra, odrade taj dio predstavljanja – ispričala je za Večernji list.

Goran sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović ima kćer Amber Mariju (15) i sina Emanuela (10). Razveo se prije pet godina nakon 17 godina s bivšom manekenkom i poduzetnicom.

Original Article