24hr

Pjevačica Mel B (42) od 2013. je članica žirija u showu ‘Amerika ima talent’ na čiju je svečanost u Los Angelesu povela kćer Phoenix Chi (19). Zajedno su pozirale na crvenom tepihu, a bivša članica benda Spice Girls se pohvalila na društvenim mrežama kako je povela kćer na posao.


PA/Pixsell
PA/Pixsell

JAVIO SE BIVŠI
‘Mel B je toliko pijana da piša po kauču i zalijeće se u zidove’

Today was Take your kid to work day at @agt haha even at 19 years old she still loves being with her mama awwwww @phoenixisphoenix I love you #motherdaughterbond #unbreakable #shestolemydress #girlpower #familyiseverything #unconditionallove

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

– Danas je dan ‘dovedi svoje dijete na posao’. Iako ima 19 godina, još voli biti s majkom. Volim te – napisala je Mel B u objavi na društvenoj mreži. Fanovi su komentirali da izgledaju poput sestri, pa čak i blizanki, no zasmetalo im je što je Phoenix pokupila stil odijevanja od pjevačice.

MEL B:
‘Bivši suprug plaši našu djecu snimkama ISIL-ovih smaknuća’

America's Got Talent Red Carpet Kickoff - Pasadena | Autor: SF/Press Association/PIXSELL
Foto: SF/Press Association/PIXSELL
– To je prekratko. Više otkriva nego prekriva i sad znamo da ne nosi gaćice – istaknuli su i dodali kako izgleda prestaro. Također su napali Mel B tvrdeći da je pretjerala sa plastičnim operacijama na svom licu te da treba što prije prestati s time.

FANOVI JU NAPALI
Mel B promijenila boju kože: ‘Koji ku** si toliko bijela?’

– Stavljala je filere u obraze. Trebaju proći četiri tjedna da to splasne. Više uopće ne liči na sebe – kritizirali su pjevačicu. Smatraju i da je nastavila sa izbjeljivanjem kože jer nikada do sada nije bila tako blijeda. Mel B ima kćer Phoenix iz dvogodišnjeg braka s nizozemskim glumcem Jimmyjem Gulzarom (50).

Yes this is my spice shrine😜yes I’m in a bikini🦄yes I’m 42😝and yes all my bling is @icelinkofficial 🌈 #nowornever #loveyourbody #noyourworth #standproud #spicememories #powerof5

A post shared by Mel B (@officialmelb) on

Pjevačica ima i kćer Angel Iris (10) s Eddiejem Murphyjem (56) koju su dobili nakon kratke avanture te je glumac priznao očinstvo tek nakon DNK analize. S bivšim mužem, producentom Stephenom Belafonteom (42) ima šestogodišnju Madison.


Mel B divorce
Mel B divorce

KRAJ TRAKAVICE
Mel B i Stephen Belafonte napokon su bivši supružnici


Foto: Instagram


LGBT Awards
LGBT Awards

TETOVAŽA
Mel B ‘izrezala’ si je rebra zbog bivšeg supruga Stephena

Original Article