24hr

Mlade glazbene zvijezde, Selena Gomez )25) i Justin Bieber (24) opet muče ljubavi jadi. Naime, nakon što su se nedavno pomirili, sada su odlučili uzeti ‘pauzu’ u vezi, pišu američki mediji.

VESELJE U OBITELJI
Stiže ‘pojačanje’: Bieber će uskoro dobiti još jednu sestru

Par se do nedavno zajedno pojavljivao u javnosti, a vijest o ljubavnom krahu šokirala je njihove obožavatelje. Ubrzo se počelo nagađati o razlozima prekida pa se tako na ‘tapeti’ našla i Selenina majka Mandy koja nije bila oduševljena izborom partnera s svoje kćeri. Ipak, kako javlja People, njihov prekid nema apsolutno nikakve veze s Mandy.


Foto: Twitter

– Na njihovu pauzu nije utjecala Selenina majka. Oni su imali svoje probleme i zato su prekidali i mirili se – kazao je izvor blizak paru koji je naglasio kako Selena nikada ne bi bazirala vezu na osnovu mišljenja svoje majke.


2011 American Music Awards - Los Angeles - By Lionel Hahn
2011 American Music Awards - Los Angeles - By Lionel Hahn

IZNENAĐENJE
Selena dečka Biebera ganula porukom za njegov rođendan

– Oni se u nekim stvarima nisu slagali, ali ne bi me iznenadilo da se pomire već za tjedan dana – zaključuje izvor.


Foto: Privatni album

Inače, Selena i Justin su se mirili i prekidali od 2011. do 2015. godine. ‘Golupčiće’ su fotografi ponovno uhvatili zajedno dok su izlazili iz njezina doma u listopadu, nakon što je atraktivna brineta objavila da više nije u vezi s glazbenikom The Weekndom.

Original Article