24hr

Novi izazov dokazao je koliko je krhko kulinarsko znanje natjecatelja. Manjak osnovnih namirnica, poput
jaja, luka i krumpira tek je kod nekoliko parova potaknuo kreativnost, no većina se prepustila sudbini žirija, koji je kušao razne varijante ‘bezveznih’ priloga i suho, uništeno, bezukusno meso.


Foto: RTL televizija

– Dosad nikome nisam dao jedan. Ali i kad dajem ocjenu dva, onda je to znak da je hrana stvarno loša. Znam da se trudite i želite najbolje, ali mi u žiriju moramo biti realni i objektivni – otkrio je Ivan Pažanin. On nikako nije mogao prijeći preko sulude ideje Josipa i Miroslava – poslužiti teleće šnicle pohane u brašnu, senfu i krušnim mrvicama. Kod Mate Jankovića ne vrijedi izreka ‘pravila su da se krše’, pa je Davorki i Vjekoslavu dodijelio jedinicu za teleća rebra s uštipcima, koje nije niti kušao.


Foto: RTL televizija

– Neću kušati vaše jelo jer ste dirali tanjur nakon isteka zadanog vremena. Uštipci su vam dobrano virili s
tanjura, a ja sam vas savjetovao da to tako i ostavite uz savjet da hrana tako ne smije biti servirana. Međutim, vi ste pomaknuli uštipak, dirali ste hranu. Kolege suci neka rade što žele, ali ja ću ozbiljno shvatiti što ste napravili – oštro je, već na samom početku kušanja pristupio Mate dodajući kako je ovo
i opomena za sve natjecatelje koji krše pravila showa.


Foto: RTL televizija

Svaki par koji takne hranu nakon isteka vremena, bit će kažnjen najstrožom ocjenom. Žuti i Ćale jedini su par koji je shvatio današnji zadatak, pa su za teletinu koja se topi u ustima, savršeno izbalansiran umak od hrena i jabuke te ukusnu palentu dobili same pohvale. Uz dvije ‘muške’ devetke, našla se i Matejina druga desetka za izvrsne Posavce.


Foto: RTL televizija

Natjecatelje sutra očekuje još jedna šansa za popravak, ali i za osvajanje imuniteta. Naime, najbolji par
na ljestvici dobit će tjedan dana slobodnog izbivanja s 321-trga. Tko će to biti, doznat ćemo sutra,
15. ožujka u 20 sati samo na RTL-u.

Original Article