Lucija Lugomer (24) na društvenim mrežama često objavljuje inspirativne poruke ženama koje se bore s viškom kilograma te onima koje imaju manjak samopouzdanja.

[video: 1194391 / ]

Hrvatska plus size manekenka nerijetko pozira u oskudnom izdanju kako bi potaknula pratiteljice da zavole svoje ‘nesavršene’ obline. Ovog puta, odlučila im je pomoći pri odabiru kupaćeg kostima.

– Znam koliko me vas kontaktiralo u nadi da ću vam baš ja znati reći gdje pronaći najbolji badić za vas. Nisam nikakav profi istraživač, ali ono što i ja svako ljeto učim, jest treba tražiti i probavati – napisala je Lugomer i dodala kako su najveći problemi nedostatak vremena te manjak samopouzdanja.

Zbog toga, Lucija je odlučila sljedećih nekoliko dana objaviti ‘fotke’ u badićima koje je nabavila za ovo ljeto te koji pristaju punijim djevojkama.

Foto: Instagram

U međuvremenu oglasila se Hana Hadžiavdagić Tabaković (32). Na Instagramu je objavila poruku plus size manekenki, objasnila joj što misli o tom terminu i nazvala ju debelom.

– Draga moja možeš ti misliti da si plus size model, ali meni si i dalje samo debela – stoji između ostalog u objavi.

Lucija joj je zahvalila pa ‘screenshot’ objavila na svom Instagramu, a kasnije i na Facebooku. Stotine pratitelje stali su u Lucijinu objavu.

Ipak, Hana tu nije stala pa je objavila još jednu poruku ‘debelima’.

Foto: Instagram

– Super mi je kako se debeli uvijek uvrijede kada im kažeš da su debeli, a nama nabildanim, mršavim, anoreksičnim je to kompliment i sasvim je normalno da nas se tako naziva – napisala je Hana.

Original Article