24hr

Odlučio sam izaći iz Kuće zbog konflikta s Orkyjem. Iz njegova nastupa i tona shvatio sam da mi prijeti, a bilo je i naznaka da će izvršiti fizičko nasilje, što nisam mogao istrpjeti, rekao je bivši BB stanar Luka Rok Medunović (23).


Foto: Privatni album
Kuhar iz Novalje sukobio se s Antonijem Oračem Orkyjem (27) zbog nepoštivanja tjednog zadatka. Tražio je od Big Brothera da opomene Orkyja, a na kraju odlučio da želi otići iz izolacije. Dobio je 24 sata za donošenje konačne odluke, no nakon što je izašao iz ispovjedaonice, počeo je vrijeđati produkciju, pa su ga direktno izbacili iz showa.


Foto: RTL televizija
– Smatram da sam u Kući ostao svoj i dosljedan. Svjestan sam i dobrog i lošeg, ali bio sam svoj. Bilo je to jedinstveno i posebno iskustvo – podijelio je Luka svoje dojmove nakon izlaska iz kuće. Kaže da se najviše svađao s Big Brotherom, a najviše se zbližio s Alenom Nezirević Anezi (31).

NIJE MU SE SVIDIO ZADATAK
Luka Rok izbačen iz BB kuće: Ljutit je vrijeđao produkciju

– Anezi je predivna djevojka koja posjeduje sve dobre kvalitete koje bi jedna žena trebala imati. Prije svega njoj me privukla duhovnost – otkriva Luka. Dodaje kako će se s njom družiti i nakon showa.


Foto: RTL televizija
– Prvog dana kad smo ušli u kuću u njezinim očima sam vidio da je djevojka koja ima nešto dublje, nešto za istraživati – govori. S pjevačicom u usponu imao je poseban odnos, pa bi se često prepustili strastima ispod pokrivača i vatrenim poljupcima. Najviše žali što ju je izvrijeđao i smatra kako to nije bilo primjereno.


Foto: RTL televizija
– Čak i kad smo se posvađali, kad sam pogrešno postupio i toga sam svjestan, znali smo i tada da ćemo povrh svega ostati prijatelji. Osjetili smo se i to je neraskidivo, sve smo si spremni oprostiti. Oprostiti da, zaboraviti ne – kaže Luka. Nada se da će pobjedu odnijeti Anezi ili Orky, koji mu se na početku odmah svidio.


Foto: RTL televizija
– On je original, da ga hoćeš kopirati, ne možeš. Jednostavan je, društven i smiješan – govori. Za Luciju Stojak (23) kaže da je najspretnija u manipuliranju, a da su ona i Ana Kovačec Anči (24) glavne spletkarošice.

NATJECATELJI BEZ KONTROLE
U BB kući se psuje, vrijeđa te nagurava, a navodno i šamara


Foto: RTL
– Od trenutka kad je Lidija ušla u Kuću, stvorio se ženski klan. Ne sviđa mi se da je jedna skupina tako udružena i na kraju donose odluku jednog pojedinca, koji je najspretniji u manipuliranju, a to je Lucija – objašnjava Luka Rok.


Foto: RTL
DRASTIČNE MJERE
‘Umoran sam’: Antonio štrajka glađu i traži izlazak iz BB kuće

Original Article