Svima želim da pronađu ono što sam ja našao u Franki, hvalio se prije četiri godine nogometni reprezentativac i jedan od najpoželjnijih hrvatskih neženja Vedran Ćorluka (31).

No, niti četiri godine kasnije branič moskovskoga Lokomotiva, koliko je poznato, svojoj djevojci, pjevačici Franki Batelić (25) nije dao zaručnički prsten. Sa svojom se dragom radije zabavlja putujući pa ju, hvalio se Čarli, izvodi po restoranima i kuha joj u svom domu u Rusiji.

Foto: privatni album

– Votka mi nikako ne leži. Jedna do dvije i to mi je dosta. Mene je moskovska noć bezbroj puta iznenadila i odvela na svakojaka zanimljiva mjesta. Upoznala sam se s rasplesanim i spontanim ljudima otpornima na votku, koju tako olako gutaju, dok se ja borim s prvom čašom – ispričala je Franka svoje dojmove nakon što je preselila Vedranu u Moskvu.

Čarlijev provod u južnoj Africi

Čarli joj je prije godinu i pol ispunio želju iz djetinjstva te je počastio safarijem. Par se naslikavao u luksuzno uređenoj kolibi koja ima pogled na rijeku Sabi u Južnoafričkoj republici, a prošlog ju je ljeta počastio provodom u Hollywoodu. Par se, hvale se Batelić i Ćorluka, brine o mezimcu Oskaru pa svog ljubimca pasmine Shiba inu vode na putovanja. Čarli se nedavno oporavljao od ozlijede noge u Frankinu rodnu Rapcu gdje živi njezina majka Ingrid.

I Vedranov suigrač iz reprezentacije Mario Mandžukić (31) uspješno skriva svoju ljubavnu vezu s Ivanom Mikulić. U Mandžu se zaljubila kao srednjoškolka kad je iz Strizivojne preselila u Slavonski Brod.

– Vjerujem u instituciju braka, ali mi se ne žuri. Sve u svoje vrijeme – rekao je igrač Juventusa.

Juventus v Crotone - Serie A | Autor: GIORGIO PEROTTINOFoto: GIORGIO PEROTTINO

Mandžo želi četvero djece

Ivana je u Zagreb preselila zbog fakulteta, ali i zbog ugovora kojeg je Mandža potpisao s Dinamom. Preselila je s njim u München kad je igrao za Bayern te je godinu dana s njim živjela u Madridu.

– Teško je biti djevojka nogometaša jer mi stalno putujemo. Česta razdvojenost je najteža – objasnio je sportaš. Dodao je kako se često druži s djecom svojih prijatelja pa sve češće razmišlja o tomu kako želi postati otac.

– Nadam se da ću ih uskoro imati troje, četvero – zaključio je.

Foto: snimio čitatelj

Djevojke na čekanju

Mandžukićeva cura Ivana i Čarlijeva Franka tvrde da im se ne žuri u brak

Vječni neženje

Mandžo i Ćorluka posljednji su ‘soleri’ u redovima nogometne reprezentacije. Njihove djevojke strpljivo čekaju zaruke dok njihovi suigrači šire obitelji

Vedran često odmara u Rapcu gdje žive Frankina majka i brat Nikola

‘Za Frankine roditelje imam prekrasne riječi. ne znam jesmo li mi u ozbiljnoj vezi’

Mandžukićeva djevojka Ivana selila je za njim već četiri puta

‘Teško je biti cura sportaša jer mi stalno putujemo i teško se nositi s razdvojenošću.

Original Article