Borila sam se s depresijom, poremećajima u prehrani i opsesivnim vježbanjem, povjerila se bivša članice Spice Girls.

Mel C (43) tvrdi da je bila pod pritiskom jer joj je uspjeh okrenuo život naglavačke i bilo je poput bajke. Ostvarila joj se najveća želja.

– Progonio me osjećaj krivnje da ne zaslužujem slavu i da ne pjevam niti ne plešem dovoljno dobro. Mrzila se još više kad je čula komentare da na nastupima uvijek stoji u pozadini, pa zapravo ne mora ništa raditi.

Viva Forever musical launch | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELLFoto: Ian West/Press Association/PIXSELL

– Iako je bilo i pozitivnih komentara, ja sam čula samo one negativne. Htjela sam biti savršena i zaslužiti slavu pa sam neredovito jela i opsesivno vježbala – rekla je Mel C.

Smatra da ju je adrenalin poticao da se ne slomi, ali u jednom trenu tijelo nije moglo izdržati užasni tempo. Nakon obiteljskog odmora 2000. godine konačno je odlučila potražiti pomoć liječnika.

Foto: promo

– Laknulo mi je kad je rekao da imam depresiju jer sam se plašila da će me optužiti da izmišljam bolest – objasnila je pjevačica. Doktor joj je prepisao antidepresive i pomogao da otkrije uzrok bolesti. Mel je išla na psihoterapiju i akupunkturu. Depresija joj se vratila 2012., kad je prekinula desetogodišnju vezu s graditeljem stambenih naselja Thomasom Starrom (50). Par ima kćer Scarlet (8).

– Nekad možete sve raditi ispravno, ali ne pomaže – zaključila je Mel C.

Original Article