24hr

Povodom 4. rođendana, Enter Zagreb organizirao je svečanu dodjelu Enter People Awards kako bi na jednom mjestu okupio najuspješnije, najtalentiranije i omiljene mlade Hrvate iz apsolutno svih područja života.

Zsa Zsa, pjevačica, Sandro Kulenović, mladi igrač Juventusa, Tadija Glasnović i Nikolay Zorotovhski, vlasnici branda ”Chypka”, Mirna Bosak, kuglačica i još čak četrdeset mladih talenata Enter je ugostio u svom studiju kroz cijelu prošlu godinu, a slušatelji su u posljednja dva mjeseca svojim glasovima na enterzagreb.hr odabrali one najbolje.

RAD NA ENTER RADIJU
Ivan Vukušić: ‘Sve što mnogi sanjaju, mi živimo svaki dan’

Aleksandra Milinković i Ivan Vukušić, voditelji Entera bili su i domaćini Enter People Awardsa u Kaptol Botique Cinema Baru. Osoba koja je osvojila i slušatelje i stručnu komisiju te kući ponijela posebno dizajniranu Enterovu statuu je Marin Čveljo, mladi vatrogasac koji je cijelo ljeto proveo volontirajući na garištima diljem Hrvatske.


Foto: pr fotografija
Aleksandra Milinković, Marin Čveljo, Anita Frtalic, Ivan Vukušić

Na drugom mjestu je atletičarka i najbrža Hrvatica na 3000 metara Matea Parlov, a Davor Gerbus, najpoznatiji hrvatski youtuber je na trećem mjestu.

– Enter People Awards je još jedan dokaz da Enter Zagreb nije samo party radio. Istina je da se volimo dobro zabavljati, ali volimo oko sebe imati mlade nade, kreativce, stručnjake, talente od kojih na kraju krajeva i mi učimo. Kako smo startali, tako se uporno penjemo samo još više. Enter je postao prepoznatljiv po specijaliziranoj glazbi, specijaliziranom sadržaju i promocijama koje obuhvaćaju događaje najviše kvalitete – istaknula je direktorica i glavna urednica Entera Zagreb Anita Frtalic.

U sklopu svečane dodjele nagrade, nastupio je jedan od najboljih hrvatskih vokala Damir Kedžo s obradom najvećih Enterovih hitova. Enter Zagreb još je jednom pokazao kako se radi pravi party uz setove Joe2Shinea i Vanillaz.


Foto: pr fotografija
Zsa i Zsa i Damir Kedžo

Original Article