Hrvatska pjevačica Severina Kojić objavila je fotografiju na Instagramu na kojoj nosi jarko crvene pantalone. Ovaj modni detalj je popularan ovog proljeća pa se crvene pantalone mogu naći u kombinaciji mnogih dama u raznim kombinacijama, krojevima i dezenima.

Severina je na svom Instagram profilu objavila nedavno fotografiju na kojoj nosi pantalone jarko crvene boje. Iako je hrvatska pjevačica poznata po svojoj ljubavi prema garderobi u crvenoj boji, ovaj put je pantalone kombinovala sa trenčkout mantilom svijetlo pastelne boje, sivim kaputićem i košuljom i cipelama bijele boje čime je postigla jak kontrast. To se svidjelo njenim obožavaocima koji su joj u komentarima upućivali pohvale i davali komplimente.

Ovaj trend prate i drugi korisnici Instagrama. Tako se sreću brojne varijacije na temu pa osim jednostavnih crvenih pantalona, kakve je nosila Severina imamo priliku da vidimo i pantalone sa crvenim cvijetnim dezenom.

Pojedine dame kombinuju pantalone ove boje sa crnim čizmama i belim kaputićima dok neke druge nose smjele kombinacije u crvenoj boji.

Expresstabloid.ba

Original Article