“Moja kuhinja, moja pravila” uveliko se krčka: Kulinarski šou koji je osvojio svet – sada i u Srbiji!

unnamed (16)
B92 ima zadovoljstvo da predstavi sasvim novi, drugačiji, regionalni kuvarski takmičarski šou ”Moja kuhinja, moja pravila” koji na ovu televiziju stiže u okviru nove prolećne programske šeme. Najbolje učesnike očekuje nagrada od 50.000 eura, što je trenutno najveća nagrada među svim takmičarskim emisijama i TV igrama u Srbiji!

B92 i Emotion oblišli su celu Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju i Bosnu tražeći najbolje kuvare ametere. Borba kuvara iz različitih regiona samo što nije završena, a od 24. februara, samo na B92, imaćete priliku da upoznate učesnike i navijate za svoje favorite.

Osim takmičara koji su vrlo strastveni prema kulinarstvu, tu je i žiri koji čine dvojica izvanrednih, stručnih i profesionalnih kuvara – Njegoš Kaličanin i Filip Ćirić.

Obojica su stekla bogato iskustvo na rukovodećim pozicijama u različitim restoranima širom sveta i u Srbiji. Sada sude našim takmičaskim parovima, kuvarima amaterima, ali ih i uče veštinama koje će im pomoći da svoje kulinarske snove pretvore u stvarnost i preokrenu karijere u željenom pravcu.

Šou je prvi put emitovan u Australiji i već na samom početku oborio je sve rekorde gledanosti – 3,23 miliona gledalaca po epizodi. Time je potukao legendarnu kulinarsku emisiju “Master Šef” i postao najgledanija emisija o kuvanju i kulinarstvu.

Petnaest parova boriće se za titulu, pripremaće hranu za petoro i pedesetoro ljudi, a svoje kuhinje će pretvoriti u restorane, gde će žiri i kolege takmičare služiti specijalitetima koje pripreme. U toj napetoj i uzbudljivoj borbi biće suza, vike, pregorele hrane, grešaka ali i uzbuđenja i zadovoljstva kada hrana i trud budu ocenjeni visokom ocenom. Takmičarski parovi su vrlo raznovrsni, različitih su starosnih doba, iz različitih regiona; to su prijatelji, supružnici, kumovi, sestre…

Gledaoci će moći da glasaju i navijaju za svoje favorite ili takmičare iz svog regiona.

Autor i foto: Life Content

Povezane vesti

(27)

Article source: http://www.scandal.rs/moja-kuhinja-moja-pravila-uveliko-se-krcka-kulinarski-sou-koji-je-osvojio-svet-sada-i-u-srbiji/