24hr

Hilaire Burton (35) i glumac Jeffrey Dean Morgan (51) svijetu su pokazali svoju jednomjesečnu kći George Virginiju. Par je, otkrila je Hilaire, pokušavao dobiti drugo dijete posljednjih pet godina. Prvo, sin Augustus, su dobili 2010., a od tada su radili na drugom. Svoju kćerkicu George Virginiju nazvali su čudom.

– Želim nešto poručiti svim ženama koje pokušavaju zatrudnjeti. Meni i Jeffreyju je dugo trebalo da dobijemo bebu. Prvi put kada sam zatrudnjela nakon Augustusa, bili smo presretni. Slavili su, plakali i smišljali imena. Tu bebu smo izgubili. To se dogodilo još nekoliko puta i svakog puta nam se srce slamalo – napisala je glumica, najpoznatija po ulozi Peyton Sawyer u seriji ‘One Tree Hill’.

'Peace, Love & Misunderstanding' Premiere - New York | Autor: Hank Pludo/Press Association/PIXSELL
Foto: Hank Pludo/Press Association/PIXSELL

Njen suprug, glumac Jeffrey Dean kojeg gledamo u seriji ‘Živi mrtvaci’ kao manijakalnog Negana, podijelio je ženinu objavu, te je dodao kako se ponosi njenom iskrenom ispoviješću.

Burton je priznala da je tijekom tih pet godina bila ljubomorna na svaku ženu koja bi rodila. ‘Mučila’ bi se čitajući vijesti o zvijezdama i njihovoj djeci.

Kada je ponovno zatrudnjela prošle godine, sretne vijesti nije htjela podijeliti sa svima jer je bila jako oprezna.

– Nisam htjela slavlje. Svakoga sam dana provjerava djetetove otkucaje srca. A zatim se ona rodila i tu je s nama. Svaki dan je gledam satima, a kada se plače i viče, ja uživam jer je živa – napisala je Hilaire.

Par je objavio fotografiju malene George Virginije.

– Rođena je 16. veljače, a porodio ju je njen otac. Jako je volimo – dodala je presretna glumica i bivša MTV-jeva voditeljica.

Hilarie i Jeffrey zaljubili su se 2009., a vjenčali su se pet godina kasnije.

Original Article