Veljko Ražnatović počeo je da se bavi boksom zbog čega redovno trenira.

Nedavno je ostvario i veliki uspjeh pobijedivši Kratja Jordanova, a mama Ceca strijepi jer je riječ o sportu koji može da izazove ozbiljne povrede.

– Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmijerno srećan poslije svake pobjede. Naravno da sam ponosna na njegov uspjeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj – izjavila je Ceca za “Blic” i dodala da je boks bio Veljkov izbor.

– Veljko nije tražio nikakvu nagradu ili poklon. Izbor sporta bila je njegova odluka i kao svaki roditelj podržala sam ga u onome što smatram da je ispravno. Mogu da budem ponosna što se bavi sportom. Što se tiče boksa mislim da je previše ekstremno, po mom mišljenju. Kada smo razgovorali o odabiru sporta, bila sam ta koja je mnogo više forsirala da se bavi sportom koji nije borilački, već nekim gdje su šanse da se povredi manje nego u boksu. Konačna odluka bila je njegova – poručila je Ceca.

Original Article