bez gaćica, Guza, Indira Aradinović Indi, Zvezde Granda SpecijalSKANDAL -Atraktivna pevačica Indira Aradinović Indi je kao gost u emisiji “Zvezde Granda Specijal” imala provokativan nastup koji je zapalio internet.

Indi je izvela svoju novu pesmu “Čka kosmička”, a njen nastup bio je izuzetno provokativan.

U novoj emisiji “Zvezde Granda Specijal” Indi je skinula gaćice, izašla na scenu, a kad je isturila guzu ceo Grand je ZANEMEO!

Iako je po dolasku na sebi imala gaćice, Indi je u jednom trenutku shvatila je da joj se usecaju u telo, pa ih je bez blama skinula.

Pogledajte priloženi video i kako je to izgledalo:

Indira Aradinović Indi

Indi povlači majicu da joj se što više vide grudi!

Indira Aradinović
SKANDAL – Atraktivna pevačica Indira Aradinović Indi poznata je po tome da voli da istakne svoje glavne atribute, bujne grudi!Pevačica je rešila da na sebi svojstven način…

Soraja i Indi

Nemaju granicu: Soraja i Indi u vreloj akciji ZAPALILE KLUB U GRČKOG!! VIDEO

Indira Aradinović
SKANDAL – Atraktivna starleta Soraja Vučelić i njena kolegica, pevačica Indira Aradinović zajedno su izašle u klub.One su se očigledno zabavile kao nikada do sada….Pevačica i starleta su u društvu još…

Objava OVAJ SNIMAK SU SVI ČEKALI! Indi pokazala guzu BEZ GAĆICA, niko u studiju nije trepnuo! VIDEO pojavila se prvi puta na SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …