Nakon što su snažne balade Marka Vukesa ‘Srce priznat neće’ i ‘Ako išta vrijedi’ naišle na odličan prijem kod publike i u kratkom vremenu zabilježile značajan broj YouTube pregleda, mladi i perspektivni glazbenik objavio je novi singl ‘Nebo gori’.

Ovo je prva brža pjesma u Markovoj karijeri za koju mnogi ističu da ima karakteristike pravog ljetnog hita. Pjesma ‘Nebo gori’ govori o prevari i tužnom kraju jedne ljubavi, a spot kroz uzbudljive kadrove donosi priču o dvoje mladih koji se razilaze u svojim životnim putevima.

Foto: PROMO

Spot je za ovu kao i prethodne Markove pjesme režirala mlada beogradska glumica Nevena Ristić, ujedno i njegova životna suputnica. Glavnu ulogu u spotu tumače mladi glumci Ivana Vuković i Dejan Dedić.

– Ne sumnjam da će se publika prepoznati u mojoj novoj pjesmi. Ljubavnog je karaktera jer je prava ljubav danas više napadnutija nego ikad i stavljena u kut, a zapravo je jedina koja nas čini boljima i ispravnijima – rekao je Marko o svom novom singlu.

Foto: PROMO

Tekst za ovaj ljetni hit napisao je Robert Domitrović, dok je za glazbu, aranžman I produkciju s kojom se željelo napraviti iskorak prema modernijem pop zvuku zaslužan Ivan Zečić

Original Article