24hr

Mateo Kovačić (23), koji je već sa pet godina zaigrao nogomet na akademiji austrijskog Lask Linza, čestitao je svom prijatelju rođendan zajedničkom fotografijom iz tinejdžerskih dana.

– Sretan rođendan, veliki brate. Volim te – napisao je nogometaš Real Madrida na fotografiji.


Foto: Instagram

Kovačić na fotki ima široki osmijeh pa je pokazao i aparatić za zube. Glavu mu ‘krasi’ šilterica koju je okrenuo naopako.

Bivši Dinamovac danas je poznat po jednostavnom i elegantnom stilu, a najradije odijeva odijela i klasične ležerne kombinacije. Talentirani veznjak postao je i miljenik žena, no njegovo srce osvojila je Izabel Andrijanić, s kojom se vjenčao u lipnju prošle godine, u Sesvetskim Selima. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a upoznali su u crkvi u kojoj je Mateo bio ministrant, dok je Izabel pjevala u župnom zboru Lilium.

Nogometaš je ponosan na svoju suprugu jer je sa sestrom Ivanom pokrenula posao. U Madridu je počela proizvoditi opremu za novorođenčad od ekoloških materijala, a Mateo je za potrebe predstavljanja dječje kolekcije pozirao kao model držeći na ramenima nećakinju svoje zaručnice.

Baš kao i Mateo, i Izabel njeguje elegantni stil, kojeg voli ‘začiniti’ brendiranim modnim dodacima.

Original Article