‘Vječni zaručnici’ Stjepan Hauser (31) i Jelena Rozga (39), u pauzama između mnogobrojnih nastupa, dane krate u njegovu rodnom Raklju kraj Pule.

POGLEDAJTE VIDEO: Rozga i Hauser na ljetovanju

[video: 1195803 / ]

Violončelist je pjevačicu odveo na omiljenu stjenovitu plažu, gdje su radili selfieje, a pogledi kupača i prolaznika nisu im ni najmanje smetali.

Foto: Snimio čitatelj

– Uživamo na plaži – rekao je Stjepan, dok je Jelena bila romantičnija pa je citirala Zdravka Čolića sa stihom: ‘Pogledom me miluješ…’.

Ipak, čini se kako se glazbeni par nije baš najbolje uskladio za plažu. Rozga, koja inače njeguje besprijekorni porculanski ten, odjenula je crni bikini i pokazala zavidnu liniju. Hauser je pak na plažu došao u kratkim hlačama i majici koju je lagano zadigao. Iako su temperature visoke ovih dana, na ručnik je sjeo u tenisicama.

– Vas dvoje ste baš savršen par. Predivni, a Jelena izgleda kao Barbie lutkica – komentari su obožavatelja. Osim bezbrižnog lješkarenja, zaručnici vole i aktivnosti pa su se nedavno vozili gliserom i skuterom za vodu.

Foto: Morana Cosic


Stjepan je u oba slučaja preuzeo ulogu kapetana pa je tako sjedio za upravljačem i provozao Jelenu oko Palmižane i Splita. 
Samo koji dan ranije Puljanin je proslavio 31. rođendan u obiteljskom domu u Raklju. Oca Maria i majku Mariju počastio je delicijama u lokalnom restoranu.

– Oni su najbolji roditelji na svijetu – rekao je glazbenik. Njegova majka za Splićanku kažu da joj se sviđa te da je jednostavna poput djevojke iz susjedstva. 
- Ako se vole i ako su sretni, neka im je sa srećom – rekla je Marija. Par se zaručio u lipnju 2015. nakon pola godine veze.

– Zaintrigirao me iste sekunde, a zaljubila sam se u trećoj minuti našeg susreta – tvrdi Jelena. Prvu godišnjicu veze proslavili su u japanskom restoranu u centru Zagreba, a nije poznato koju će lokaciju odabrati za skorašnje slavlje. Par je u medijima dobio titulu “vječni zaručnici” jer ne misle stati pred oltar.

– Svadbu ne planiramo jer nam papir ništa ne znači, bit ćemo vječni zaručnici – rekla nam je Jelena o bračnim planovima. 
Stjepan će uskoro morati spakirati kofere jer on i, kolega iz 2Cellosa, Luka Šulić (29) imaju koncert u Barceloni 24. lipnja.

Original Article