Pjevač Šaban Šaulić, koji je narušio odnose sa Sašom Popovićem kada je prešao iz Zvezda Granda u Pinkove zvezde, progovorio je o njihovom odnosu-

Jesu li se popravili tvoji odnosi sa Sašom Popovićem?

“Naši odnosi nikada ni nisu bili loši. Saša Popović je moj i prijatelj moje porodice i obratno. To se dosad nikada nije dovelo u pitanje i siguran sam da neće ni ubuduće.”

U kakvom si sada odnosu sa Zoricom Brunclik?

“Sa kumom? Ja moju kumu volim i poštujem isto kao i svih ovih godina. Ne znam odakle ideja da smo u lošim odnosima, vjerovatno zbog gomile izmišljotina koje se plasiraju kroz štampu? Da je tako kako sa priča i piše, naše prijateljstvo ne bi opstalo ni četiri dana, a ono evo traje skoro četiri decenije”, rekao je za Skandal.

Pa dolazilo je do svađa u emisijama…

“To nisu svađe, to su razmjene mišljenja. To što smo porodični prijatelji ne znači da treba o svemu isto da mislimo.”

Posebne simpatije gajiš prema Dari Bubamari, zoveš je Bubica…

“Oduvijek sam imao posebne simpatije prema njoj, još kad se kao mali zvrk pojavila na sceni i zapjevala Košavu sa Dunava. Dara je osoba bez dlake na jeziku, ali i čistog srca, i to možda nekima smeta, ali ja je zbog toga baš i volim. Sa njom znaš uvjek na čemu si.”

Da li ti smeta što te kolege prozivaju da tvojim parama raspolaže Goca?

“Gordana je više od 40 godina moja supruga, partner, najveća podrška, ljubav i oslonac i da nije bilo nje, sigurno ne bih bio to što jesam. Uvjek smo se oko svega dogovarali, pa i oko finansija. I ne vidim u čemu je problem tih što pričaju, ne raspolaže ona njihovim nego našim parama…”

Kakav je vaš brak?

“Umijem često da kažem da je naš brak kao brod koji putuje kroz mirne vode, ali i nemirna mora, kroz bure i oluje, ali i kroz mnogo sunčanih perioda. Na kraju, najbitnije je da uvjek završimo u sigurnoj luci. A to nikada ne bismo mogli bez ljubavi, razumijevanja i tolerancije.”

Vi ste se razvodili, pa opet vjenčavali, isprčaj nam kako se to desilo?

“Ne bih se vraćao na tu priču, već sam je nebrojeno puta ispričao. Najbitnije je da smo mi time što smo se drugi put vjenčali i zajedno smo sve ove godine, pokazali da je ljubav koja nas spaja mnogo jača od svega što nas razdvaja”, rekao je za Skandal.

Kako se snalaziš u ulozi dede, stižeš li da se posvetiš unucima?

“Dok su moja djeca odrastala, često sam bio na putu, tako da je teret njihovog podizanja i vaspitanja mahom podnijela Goca. Sada se sa unucima trudim da ne bude tako. Luka je naš ponos, izrastao je u sajnog, vaspitanog i talentovanog mladića. Već je ušao u Velikoj Britaniji u 50 najperspektivnijih mladih fudbalera i šta drugo da kažem nego da smo svi ponosni na njega. Kad god stignem, odem i da pogledam utakmice na kojima igra.”

On je, osim što je sjajan fudbaler, jako popularan kod djevojaka, jesu li već počele da ga opsjedaju?

“To je pitanje za moju kćerku Sanelu, ali pretpostavljam da je tako. Pa zašto ne bi bilo? Mlad, lijep, talentovan, uspješan, iz dobre porodice…”

(Kurir)

A unuke?

“One su neizmeran izvor radosti. Una i Ema mi uvek ulepšaju dan, nadam se da ću kada budem smanjio nastupe i počeo sa turnejom, moći još više vremena da im posvetim.”

Original Article