MJesecima unazad pažnju javnosti privlačila je jedna sasvim neobična veza između dve zadrugarke, Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore. Matora je u više navrata javno govorila o svojim emocijama i osjećanjima prema ovom modelu, ali se Sanja ni u jednom momentu nije javno oglašavala povodom toga, iako joj je, po svemu sudeći, njena pažnja i te kako prijala.

Sajja se jednom prilikom čak i naljutila zbog toga što su je u tom smislu povezivali sa njom, te je naglasila da nije zainteresovana, jer u spoljnom svijetu ima dečka koji je voli i čeka, ali se prije nekoliko dana predomislila i odlučila da bude sa Jovanom.

Jankovićeva je sinoć imala priliku da napusti Belu kuću i bude gost u emisiji ,,Amidži šou, gdje je voditelju Ognjenu Amidžiću prigovorila što jedino njih dvije nisu bile pozvane u emisiju kao par kad su ostali gostovali, čime ga je podstakla da je pita da li će konačno progovoriti o njihovom odnosu koji je za širu javnost ostao nerazjašnjen. Ona je tom prilikom skupila hrabrosti da otvoreno prizna šta se među njima dešava.

Priznala sam poslije šest mjeseci da smo zajedno, mi smo u vezi, sad će 28. biti šest mjeseci. Jeste malo smiješno i sve to, ali je simpatično i slatko. Bez obzira na sve, ja i dalje volim muškarce, ovo mi se prvi put desilo u životu, iskreno. Ali ona je muškarac, od svih u kući ona je jedini muškarac – bila je iskrena Sanja.

Expresstabloid.ba

Original Article