Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Ana Sević i Darko Lazić razvedeni su već dva meseca! Ovu informaciju njih dvoje su sakrili prvenstveno iz razloga što nisu hteli da se njihova rodbina previše uzbuđuje, međutim, novonastali događaji upravo su doveli do otkrića ove činjenice! Prema saznanjima SCANDALA! u njihovom braku duže vreme ne funkcioniše sve kako treba, a kako se spekulisalo da je treća osoba kriva za razvod, od toga nema ništa!

“Nema nikakve treće osobe, dogovorili smo se da se sporazumno raziđemo i da zauvek ostanemo prijatelji. Nikada nećete čuti nijednu ružnu reč ni sa jedne strane jer ružnih reči nije bilo ni kod njih u braku, pa ih tako neće biti ni sada kada je njihov brak završen”, kaže izvor SCANDALA! a mi smo svakako pokušali da stupimo u kontakt i sa Anom i sa Darkom, ali oni nisu bili dostupni za komentare.

U svakom slučaju, prema rečima našeg izvora, razišli su se u miru jer bi se u suprotnom ranije saznalo da više nisu zajedno.

Novonastala situacija i novonastali snimak koji se danas pojavio u medijima nije uticao na to da se Ana u bilo kom trenutku odrekne Darka iako je snimak nastao još pre nego što su njih dvoje započeli vezu. Ana čvrsto stoji uz svog sada već bivšeg muža, a ono što će se tek o snimku koji se pojavio razotkriti, šokiraće javnost i uopšte, dovešće do razmotavanja klupka, tačnije, na videlo će izaći ucene, pretnje i finansijske malverzacije kojima su Ana i Darko bili izloženi godinama!

Naime, za sve ovo vreme koliko su bili u braku, njih su ucenjivali i tražili im novac za raznorazne stvari, međutim, kada su ucenjivači videli da od toga nema ništa, počele su razne spletke i nameštaljke, i to početkom leta prošle godine kada su i Anu umešali u aferu! Iako su se oni i tada već dogovorili da se rastanu, odložili su sve da ne bi ispalo da su se razveli zbog afere koja je tada Ani bila bukvalno nametnuta!

Sve detalje razvoda i strašne afere u kojoj su se Ana i Darko našli, čitajte u ponedeljak u novom broju SCANDALA!

scandal!Instagram

The post SCANDAL! ekskluzivno saznaje! Ana Sević i Darko Lazić razvedeni dva meseca! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …

(0)