PRETPLATITE SE ZA JOŠ OVAKVOG SADRŽAJA:

Prije mjesec i pol dana Milan Popović (51) s ročišta je, koje je trajalo pola sata, izašao nasmijan. Severina Kojić (45) tog jutra nije došla na zagrebački Općinski građanski sud jer je otputovala u Ameriku na turneju.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

[video: 1195712 / ]

Kasnije je saznala da je sutkinja Verica Nikić donijela privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar (5) jedan tjedan živi s njom, a jedan s Popovićem. Nadalje, dječak će jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu provesti s njom, a ostalo vrijeme s ocem. Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana na godinu ne smije vidjeti sina niti ga u to vrijeme, dok je s ocem, kontaktirati.

Story Hall of Fame party | Autor: Sanjin Strukic/PIXSELLFoto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Njezin odvjetnički tim na čelu s Darijem Budimirom žalio se na odluku sutkinje Verice Nikić Županijskom sudu. Nadaju se da će taj sud do sredine srpnja odbaciti tu privremenu mjeru. Zasad dječak tjedan dana živi s majkom, a tjedan s ocem.

[UŽIVO ISPRED OPĆINSKOG SUDA] Presuda koja je šokirala Severinu: Zašto neće vidjeti svoje dijete 200 dana? Reporteri: Roberto Turk, Vilim Cvok, Maša Petranović

Posted by 24sata on Tuesday, June 13, 2017

– Nije istina da je Severina izgubila skrbništvo, kako se to tvrdi u srpskom tabloidu prepunom neistina. Istina je da je donesena mjera koja je izvan svih zakonskih propisa i koju ne bih komentirao, a pogotovo zato što ju je donijela sutkinja Nikić – rekao je menadžer pjevačice Tomislav Petrović.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Srpski milijarder nije želio komentirati napise o donesenoj privremenoj mjeri prema kojoj Aleksandar boravi s njim 200 dana u godini.

– Ne želim komentirati ni jedan sudski proces koji vodim dok se ne donese konačna presuda – rekao je Popović koji se u dosadašnjim medijskim istupima snažno zalagao za ravnopravnu roditeljsku skrb kao jedino jamstvo zdravog i sigurnog odrastanja djeteta. Govorio je da svako dijete treba i oca i majku jer se, tvrdio je, osjećao zakinutim. Naročito ga je smetalo što se s Aleksandrom, tvrdio je na sudu, nije mogao čuti telefonski kad bi to poželio.

Što je u najboljem interesu djeteta?

Vještaci i socijalni radnici uglavnom ističu da je za dijete štetno da jedan tjedan provodi s majkom, a drugi s ocem.

Popović plaća i da Seve plaća alimentaciju

Foto: Pixsell

Milijarder traži da dječak živi s njim te da ga Severina viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje. Taj proces vodi sutkinja Nikić, a Popović od pjevačice za uzdržavanje sina traži mjesečnu alimentaciju od 3500 kuna. Sad on plaća 15.000 kuna za dijete.

Protiv društvenih mreža

Popović na sudu zahtijeva i da on samostalno zastupa interese dječaka jer ga smeta to što Severina i obitelj Kojić na društvenim mrežama objavljuju fotografije Aleksandra. Zbog toga su Severina i Milan ispitani u srpskoj policiji.

Što je u najboljem

Original Article