U RTL Direktu Zoran Šprajc je ugostio dvije majke koje se bore za skrbništvo nad svojim sinom – Severinu Kojić i Ninu Kuluz.

Naime, Kuluz je tvrdi, prije pet godina pobjegla od oca svog djeteta koji je bio nasilan. On ju je tada tužio za otmicu djeteta i napravio nacionalni skandal. U međuvremenu sud je donio odluku kako se maleni Cesare mora vratiti ocu u Italiju.

Severina se boji da i njoj ne oduzmu sina te je podržala Ninu Kuluz. O borbi za sina odlučila je progovoriti jer ‘sada više nije vrijeme za šutnju’.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

– Psihički me maltretirao, mislila sam da je ljut, prijetio je da će mi zagorčati život i uzeti dijete, mislila sam da će ga proći – rekla je Severina.

Objasnila je kako svojedobno nije vidio dijete čak 18 mjeseci jer je mislio da otac nije potreban djetetu u toj dobi. Milan, prema Severini, nije izvršavao obaveze, a dječaka nije nazvao niti za rođendan.

– Slala sam mu poruke da će propustiti prvo hodanje i pola njegovog života, bila sam ta koja je stvarala kontakte, on ga nije htio vidjeti – pričala je.

Rekla je kako mu je mogla oduzeti starateljstvo, ali nije željela.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

– Ovo nije prva nakaradna privremena mjera sutkinje, prošle godine je donijela mjeru da Aleksandar ne ide u vrtić 4 mjeseca – kaže Severina.

Prošle godine joj nije vratio dijete 13 dana, a oglasio se tek kada je reagirala policija koja je protiv njega htjela dići kaznenu prijavu.

– Tada sam išla na umjetnu oplodnju, nisam se smjela izlagati stresu – objasnila je pjevačica.

– Izgubila sam dijete, ali ovo ne planiram izgubiti – rekla je i uputila apel premijeru Plenkoviću kako se ovakve situacije više ne bi događale.

Severina je ispričala kako ima informacije o tome da Milan Popović živi u Zagrebu te da je u vezi sa ženom koja ima dvoje djece, jedno od 5 i drugo od 7 godina.

– Aleksandar se s njima druži i spominjao mi ih je – rekla je pjevačica i objasnila kako se brak te žene raspao prije 3 mjeseca zbog Popovića.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Podsjetimo, prema privremenoj mjeri sutkinje Verice Nikić sa zagrebačkog Općinskog građanskog suda od prije mjesec i pol dana, Severinin sin Aleksandar (5) će tjedan dana živjeti s majkom, a tjedan s ocem. Nadalje prema toj odluci, dječak će jedan tjedan u srpnju, a jedan u kolovozu provesti s pjevačicom, a ostale tjedne u tim mjesecima sa srpskim milijarderom.

Sutkinja je odlučila da Severina 200 dana godišnje ne može vidjeti sina, a smije ga nazvati samo jednom na dan točno u 20 sati. Zakasni li nekoliko minuta, krši privremenu mjeru. Također, otac majku nije dužan obavještavati gdje im je sin.

Original Article