24hr

Sharon Stone (60) proslavila je rođendan u zagrljaju novog dečka, 19 godina mlađeg talijanskog biznismena Angela Boffa. Zvijezda ‘Sirovih strasti’ šetala je plažom u gornjem dijelu bikinija i hlačama, dok je njezin dečko pokazao mišićavi torzo. Par se nije suzdržavao od poljubaca na plaži u Miamiju, a ni jedan ni drugi nisu skidali osmijeh s lica.


USA - 2016 TMA Heller Awards - Beverly Hills
USA - 2016 TMA Heller Awards - Beverly Hills

KRVARENJE U MOZGU
Sharon Stone je skoro umrla: ‘Davali su mi pet posto šanse’

– Nikada nisam htjela da me definira odnos s muškarcima. Nisam htjela vezu, uvijek sam htjela partnerstvo, a takve je muškarce teško naći – rekla je Sharon nedavno.

Sharon Stone flaunts incredible figure ahead of her 60th birthday! | Autor: VAEM
Foto: VAEM

Glumicu, koja je i u 61. godini u formi zahvaljujući zdravoj prehrani i tjelovježbi, paparazzi su prvo uhvatili s Boffom u New Yorku u siječnju. Stone njihov odnos nije komentirala, no posljednje fotografije s plaže govore više od riječi.

Mnogi su uočili i da nosi dijamantni prsten na lijevoj ruci pa se počelo šuškati da ju je Talijan zaprosio.

Sharon je prije toga godinama bila ‘solo’, iako je se povezivalo s glumcem Davidom DeLuiseom (46) i 30 godina mlađim manekenom Martinom Micom.

Sharon Stone flaunts incredible figure ahead of her 60th birthday! | Autor: VAEM
Foto: VAEM

– Život mi je potpuno ispunjen i ne želim trošiti vrijeme ne bezvezne spojeve. Ne želim se seksati sa strancima. U godinama sam da me više šarmira pametan razgovor i seksi pogled, onaj kada znaš da, kada te gleda, te zaista i vidi. Ne pristajem na ništa manje – rekla je Stone prije dvije godine.

Glumica, koju će gledatelji uskoro imati priliku gledati u HBO-ovoj seriji ‘Mosaic’, od ljubavi nije odustala nakon dva propala braka i dvaju zaruka. Stone se od prvog supruga, producenta Michaela Greenburg razvela nakon četiri godine braka. Williama J. MacDonalda, također producenta, upoznala je tri godine kasnije na setu filma ‘Silver’. On je napustio svoju suprugu te zaprosio Sharon, no zaruke su trajale samo godinu dana, a Sharon je MacDonaldu zaručnički prsten vratila putem pošte.

Sharon Stone flaunts incredible figure ahead of her 60th birthday! | Autor: VAEM
Foto: VAEM

Iste godine kada je prekinula s MacDonaldom, zaljubila se u redatelja Boba Wagnera te se s njim zaručila, no i te su zaruke kratko trajale.

Četiri godine kasnije, Sharon se udala za novinara i urednika dnevnih novina Phila Bronsteina (67). S njim je posvojila sina Roana Josepha. Urednik je od glumice tražio razvod 2003., te je na sudu tražio puno skrbništvo nad Roanom. Sharon je dobila pravo na posjete jednom tjedno.

SNIMKA AUDICIJE
Ovako je Sharon Stone dobila ulogu u filmu ‘Sirove strasti’

Glumica je 2005. posvojila sina Lairda Vonnea (12), a iduće godine i Quinna Kellyja Stonea (11).

Original Article