One vole provocirati i podizati prašinu, a to im je najbolje prošlo za rukom kada su se uhvatile u klinč s kolegicama,

Madonna i Britney Spears, Madonna i Christina Aguilera

Ovo je vjerojatno najpoznatiji poljubac slavnih ‘komada’ svih vremena. Naime, Britney i Christina su poljubile francuskim poljupcem Madonnu na pozornici tijekom dodijele MTV-jevih nagrada.

Drew Barrymore & Liv Tyler

PA/Pixsell | Autor: PA/PixsellFoto: PA/Pixsell

Na dodjeli Oscara 1999. glumice su se poljubile na crvenom tepihu. Prisutni kažu da je Drew podignula svoju obrvu nakon senzualnog poljupca s kolegicom Liv.

Foto: PA/PIXSELL, Reuters/PIXSELL

Miley Cyrus i Cara Delevingne

Foto: Screenshot

Malo je čudno što se Miley još nije poljubila s nekom poznatom curom na pozornici budući da joj nije gotovo ništa sram napraviti, ali postoji fotka s privatnog druženja pjevačice i Care na kojoj se one dodiruju jezicima.

Carmen Electra i Paris Hilton

Carmen Electra Playboy Club Appearance - Las Vegas | Autor: AJM/Press Association/PIXSELLFoto: AJM/Press Association/PIXSELL

Za vrijeme primanja MTV-jeve filmske nagrade za najbolji poljubac u filmu ‘Starsky & Hutch, ‘dogodio se poljubac između glumice i starlete. Naime, Carmen je odlučila poljubiti Paris koja je vodila show, a svi su totalno poludjeli.

USA - 2017 Hollywood Beauty Awards - Los Angeles | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLFoto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Angelina Jolie i Peta Wilson

U.S. Actor and UNHCR Special Envoy Jolie attends a conference at the UN in Geneva | Autor: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Tijekom kasnih 90-ih Angelina je bila poznata po svojim čestim vezama s curama poput one s Jenny Shimizu, ali je bila i s Petom Wilson s kojom se često ljubila u javnosti, a jednom su to učinile i na dodijeli nagrada.

Pixsell | Autor: Pixsell/pierpaolomariani.itFoto: Pixsell/pierpaolomariani.it

Cara Delevingne i Michelle Rodriguez

Foto: Screenshot

Premda se bivša manekenka i glumica poljubile su se u javnosti što je potaklo i šuškanja o njihovoj vezi.

Original Article