I ovog utorka najbolja zabava vas očekuje na TV Pink jer je na programu novo izdanje emisije “Amidži šou”.

Ognjen Amidžić ugostiće Daru Bubamaru, koja će otvoreno govoriti o sukobu sa koleginicom i donedavno bliskom prijateljicom, Sekom Aleksić, povodom predstojećeg koncerta u Areni.

Osim toga, Dara je odgovorila na Ognjenov izazov, a kako se izblamirala u kladionici, saznaćete ovog utorka u emisiji “Amidži šou”.

Posle duže medijske pauze, u studio samo za vas stižu dva Spartanca, Džej Ramadanovski i Boban Rajović, da predstave duet koji nikog nije ostavio ravnodušnim.

Džej će iskreno govoriti i o svim problemima sa kojima se suočio poslednjih godina.

Kod Ognjena, pravo iz najgledanijeg rijalitija svih vremena “Zadruga”, stiže estradni menadžer, pčelar i hedonista, neponovljivi Miki Đuričić-Kupinski, koji će premijerno predstaviti svoj novi zadrugarski bend!

Miki će zajedno sa Sanjom Stanković, Nadeždom Biljić i Andrijanom Radonjić gostovati u emisiji “Amidži šou”, a devojke će izvesti pesmu “Sex Bomb” Toma Džounsa.

Niko neće biti pošteđen ni Ognjenovih izazova, zato ostanite uz “Amidži šou” u utorak 13. marta od 23 časa samo na TV Pink – jer dobra zabava je zagarantovana!

Miki Miljani opsovao MAJKU, a onda je ona rekla nešto od čega se LEDI KRV U ŽILAMA! (video)

scandal!Ivan Vučićević

The post SPEKTAKL U EMISIJI AMIDŽI ŠOU! Neponovljivi Miki predstavlja NOVI ZADRUGARSKI BEND, njih tri izvodi iz RIJALITIJA! Ostale devojke će POLUDETI! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …