Zavodljiva Eva Longorija sada je najsretnija trudnica na svijetu. Čini se da ne može da sakrije svu sreću što je u 42. godini ostala u drugom stanju, ponosno radi, šeta i uživa u iščekivanju svog dječaka koji će uskoro doći na ovaj svijet.

Moj sin biće okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi znao i da ih podrži u budućnosti i oda im počast kakvu zaslužuju sve žene. Svijetu su potrebno jaki i plemeniti muškarci – napisala je Eva Longorija na društvenim mrežama.

Glumica je dodala i da već sada uživa sa svojim sinom i da se u drugom stanju osjeća osnaženo i moćno.

Longorija je od 2016. u braku s Hoseom Bastonom, medijskim mogulom, vlasnikom “Televise”, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi.

Čini me veoma sretnom i moj muž mi se divi što ću raditi do posljednjih dana trudnoće. Završavamo romantičnu komediju “Overboard” i cela ekipa je jako sretna – rekla je stranim medijima popularna Eva koja još nije odabrala ime za sina, ali je najavila da će biti “dugačko i u skladu sa njenim porijeklom.

Evi će ovo biti prvo dijete, a Baston već ima troje djece iz prethodnog braka. Glumica je i tu zablistala, jer kaže da je jako sretna i što je maćeha tako divnoj djeci.

Expresstabloid.ba

Original Article