24hr

Moj sin će biti okružen jako snažnim, obrazovanim, moćnim ženama i mislim da je važno da vidi takve uzore u svom životu da bi ih znao podržati u budućnosti i odati im počast, napisala je Eva Longoria (42) u objavi na društvenoj mreži. Glumica, koja je najpoznatija po seriji ‘Kućanice’, istaknula je kako se veseli što će dobiti sina.


Exclusif - Dîner du Global Gift Gala, la fondation d'Eva Longoria, ? Paris
Exclusif - Dîner du Global Gift Gala, la fondation d'Eva Longoria, ? Paris

PRVO PA MUŠKO
Longoria očekuje prvo dijete u 43. godini: Ispunila mi se želja


Foto: JACOVIDES-MOREAU/Bestimage/PIXSELL
– Jako sam uzbuđena što ću roditi sina jer mislim da svijet treba više dobrih muškaraca – objasnila je Longoria koja je od 2016. u braku s Joseom Bastonom (50), vlasnikom Televise, najveće medijske kompanije u Latinskoj Americi. Glumica je u sedmom mjesecu trudnoće i rekla je da namjerava raditi sve do poroda.

LJETNE RADOSTI
Očajna kućanica Eva Longoria opušta se na odmoru na Ibizi

– Osjećam se osnaženo u ovom stanju. Život koji dijelim sa sinom je odličan. Kada režiram, on je sa mnom. Čini me veoma sretnom i moj mi se muž divi što ću raditi posljednjih dana trudnoće – ispričala je Longoria koja je do sada snimala romantičnu komediju ‘Overboard’. Film će biti u kinima sljedećeg mjeseca, a ona tumači jednu od glavnih uloga.


Foto: Instagram
Glumica tvrdi da još nije odlučila kako će nazvati sina, no objasnila je kako će ona i muž odabrati tradicionalno ime povezano s njihovim meksičkim nasljeđem. Dodala je da će biti dugačko. Longoriji će to biti prvo biološko dijete, a kaže da muževu kćer Nataliju (21) i blizance Marianu i Josea (13) doživljava kao vlastitu djecu.

UZBUDLJIVO U CANNESU
Eva se trudila zadržati grudi u haljini, a Victoria ih pokazuje


Foto: Gtres/PIXSELL
– Maćeha sam troje predivne djece. Jako nam je zabavno skupa – rekla je glumica koja se zaljubila u Bastona jer se ne boji njezine moći, ljepote, prijateljstva i vožnje automobila. Napomenula je da ju podržava u svemu što radi.

75th Golden Globe Awards – Arrivals – Beverly Hills | Autor: MARIO ANZUONI
Foto: MARIO ANZUONI
NARUGAO JOJ SE I OBAMA
Eva ‘skinula’ sve tetovaže koje je posvetila bivšim ljubavima

Original Article