Otkad je voditeljica saznala da je u drugom stanju, spekulisalo se ko će je zamijeniti i voditi popularnu emisiju na Hepi televiziji. Prvi izbor je Teodora, koja je pokazala talenat za taj posao kada je nedavno u „Parovima“ dobila manji voditeljski angažman.

Teodora piše kolumne za novine i vodi „Parovijesti“, koje se tiču dešavanja u rijalitiju. Iako je na početku bila nesigurna, vrlo brzo je počela odlično da radi taj posao. Ona ima veliku šansu da bude TV lice Hepija. Lijepo se slika, još malo da poradi na dikciji, i to je to – rekao nam je izvor sa Hepi televizije.

Tim povodom kontaktirali smo Jovanu Jeremić, koja nam je rekla da joj je drago zbog Teodore.

Do kraja ove sezone ja vodim „Parove“, onda odlazim na trudničko. U sljedećoj sezoni bih voljela da vidim nekog inteligentnog i šarmantnog. O Teodori imam pozitivno mišljenje, ona je interesantna, a gdje ćete boljeg voditelja „Parova“ od nekog ko je bio u rijalitiju. Moj sajvet joj je da bude nepristrasna, objektivna i da ne vodi svoje bitke iz „Parova“, već da bude profesionalna – rekla nam je Jovana i dodala da nakon porođaja neće voditi „Parove“, već neke druge projekte:

– Ja sebe inače vidim u drugim formatima kada dobijem dijete. Neću više moći da radim „Parove“. Najverovatnije će to biti jutarnji program. Moram da se prilagodim porodičnom životu s normalnim radnim vremenom.

Expresstabloid.ba

Original Article