Emir Đulović je proteklih dana boravio u Crnoj Gori, gdje je snimao spot za pjesmu Zemljotres. Spot se snimao pod rediteljskom palicom direkora Jasmina Pivica iz Area7 Entertainment koja niže uspjehe kroz zadnju godinu dana snimajući sa najvećim imenima bosanske i srbijanske estrade.

Učešće u spotu su uzeli i momci iz Tuzle – Relevent Band, čije vrijeme tek dolazi na BiH estradnoj sceni, a tu su bili i jako dobri momci iz plesne grupe StreetDance, Buco 85 iz Novog Travnika, kao i jedan od najboljih crnogorskih DJ-eva Dj Addy-Adnan Seferović.

Pored svih navedenih, učešće u novom video spotu za Emirovu pjesmu Zemljotres koju je radio dobro poznati dvojac iz studija Crveni Ruž Beograd – Saša Lazić i Aca Krsmanović pojavljuju se i tri bosansko hercegovačke ljepotice Arijalda Pjević iz Srebrenika, koja je vec imala iskustava u snimanju muzičkih video spotova i Kanita Gojak sa sestrom iz Sarajeva kojima je ovo bilo prvo pojavljivanje u nekom spotu.

– “Spot se snimao u Hotel Resort – Slovenska plaža u Budvi, gdje su se pokazali kao pravi domaćini i koji su učinili da samo snimanje video spota protekne u najboljem redu, kojima se ovom prilikom i srdačno zahvaljujemo, kao i cijeloj ekipi koja je bila uključena u realizaciju projekta“, bile su riječi Emira Đulovića koji ističe da sa novom pjesmom i novim video spotom predstavlja sebe u nešto drugačijem svjetlu kakvog smo ga do sada imali priliku gledati i pratiti.

Inače, spot bi svjetlo dana mogao ugledati već u srijedu ili četvrtak.

(Ekskluziva)

Original Article