Atraktivna Tia Jurčić (31) u posljednje vrijeme se malo povukla. Navodno je izbrisala sve profile na društvenim mrežama, ali su njezine ‘fotke’ ipak osvanule na jednom Instagram profilu.

Foto: Robert Gašpert

Nova djevojka Marija Mamića bila je na uređivanju, a vizažistica se pohvalila svojih ruku djelom na Tijinu licu. Ona je pozirala u čipkastoj prozirnoj haljini koja malo toga prepušta mašti, te je dobila mnogo komplimenata na račun make upa.

inače, Tia se prije nekoliko mjeseci pojavila na modnoj reviji s dijamantnim kamenom čija vrijednost može biti i 30.000 kuna. Nova odabranica Marija Mamića u ruci je nosila i torbu Chloe, čija je vrijednost više od 10.000 kuna.

Foto: Borna Filic/PIXSELL

Odmah se počelo šuškati da joj je prsten darovao Mamić, kao i da su se već zaručili iako je njegov razvod od Monike tek na početku. Event menadžerica i nogometni menadžer upoznali su se prošlog ljeta na Pagu, gdje je on dotad ljetovao sa suprugom, televizijskom voditeljicom, i njihova dva sina. Navodno su se Tia i Mario upoznali tulumareći na Zrću, kad su se i zaljubili.

Original Article