Španska glumica Penelope Kruz zablistala je na dodjeli nagrada koje dodeljuje Unija sindikata glumica i glumaca u Madridu, a svu pažnju privukle su njene vrtoglavo visoke sandale.

Glumica Penelope Kruz u posljednje vrijeme je zauzeta promovisanjem novog filma “Loving Pablo” u kojem glumi zajedno sa svojim suprugom Havijerom Bardenom.

Drama španskog reditelja Fernanda Leona de Aranoe govori o zloglasnom šefu narkokartela Pablu Eskobaru, kojeg je sjajno odigrao glumac Havijer Barden dok je uloga novinarke koja se zaljubljuje u njega pripala Penelopi Kruz.

Lijepa glumica je na dodjelu nagrada Unije sindikata glumica i glumaca u Madridu došla je na crveni tepih u blistavoj kaskadnoj haljini sa srebrnim nitima bez naramenica, a upotpunila ju je sa pripadajućim šalom s kojim se nježno ogrnula.

Efektna kreacija dodatno je naglasila senzualnu siluetu latino glumice, a posebnu pažnju privukle su visoke sandale na platformu.

Elegantni model sandala s vrtoglavo visokom potpeticom od 12 centimetara vizualno izdužuje noge i stavlja ih u prvi plan, a to je zasigurno razlog zašto se za njih odlučila i popularna glumica.

Expresstabloid.ba

Original Article