Angelina Jolie (42) je viđena sa sve šestoro djece na aerodromu u Los Angelesu. Samo dan prije Očevog dana ‘pokupila’ je djecu i odvela ih na odmor. To znači da će njezin bivši suprug, Brad Pitt (53), taj dan provesti bez djece.

On se u međuvremenu vratio u kuću u kojoj su prije živjeli kao obitelj te ju je počeo preuređivati. Ranije je rekao da mu je suviše bolno biti u zajedničkoj kući pa je, dok se nije oporavio od prekida, odsjedao kod prijatelja.

Review of the Year 2016 | Autor: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELLFoto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL

Podsjetimo, Angie se s djecom nedavno preselila u povijesnu vilu filmskog redatelja Cecila B. DeMillea u Los Angelesu, udaljenu samo 5 minuta od Brada. Za nju je iskeširala 25 milijuna dolara (oko 165 milijuna kuna). Zbog seljenja s kamionima već je danima nered i kaos u cijelom susjedstvu.

– Svakodnevno nam je blokirana cesta sa stotinu auta i radnika – kaže susjed oskarovke. Dodaje kako su starosjedioci zabrinuti jer su Angelinina djeca neuredna, nemaju formalno školovanje te cijele dane trče po vrtu i urlaju na sav glas. Jolie se ne obazire na kritike.

Germany premiere of "World War Z" in Berlin | Autor: Robert Schlesinger/DPA/PIXSELLFoto: Robert Schlesinger/DPA/PIXSELLOriginal Article