U društvu Nihada Alibegovića uvijek je zabavno. Njegove kolege će reći kako je definitivno najljepše s njim zasjesti jer Nihadov smisao za humor, šale na svoj ali i tuđi račun, a kada se svemu tome pridoda na koji način on dočara neke situacije… onda smijehu s njim nema kraja.

Svi oni koji su sjedili za njegovim stolom u zeničkoj Areni, na finalu „Valentino zvijezda“, osim po bogatom programu tu večer pamtit će i po zabavu kakvu im je priredio Alibegović.

Posebno je bilo zanimljivo kada se njegovom društvu pridružio Šaban Šaulić. U jednom momentu Nihad je milovao Šaulića po glavi što je nasmijalo i „kralja folka“!

-Ma, rekoh da mu namjestim frizuru – kroz smijeh je govorio Alibegović, na što se Šaulić nadovezao: „Prestani bolan! Vidiš ovih novinara okolo odmah će slikati.”

-Neka slikaju! Sve je reklama moj Šabane – dodao je Nihad.

a razliku od drugih kolega, Nihad se tokom neobaveznog razgovra sa Šaulićem nije dotakao priče o njegovoj novoj ljubavnici. Naime, u posljednjih nekoliko sedmica se puno priča o tome da Šaulić ima aferu sa mladom pjevačicom Teom Tairović s kojom je snimio i duet.

U Arenu je došao sa prijateljima, pa i bez supruge Gordane koja je inače uvijek uz njega na svim gostovanjima.

(Express)

Original Article