24hr

Imam osjećaj da će ovaj maleni borac dugo ostati s nama. Svi u kući ga jednostavno obožavaju. Njegujemo ga stalno i hranimo na bočicu, kaže glumac Goran Višnjić (45). Šibenčanin i njegova supruga Eva (44) udomili su ovaj tjedan maleno štene imena Lefty, a pojačanju u njihovom losanđeleskom domu posebno su se razveselila njegova djeca Tin (10), Vivien (8) i Vigo (6).

USPOMENA S AKADEMIJE
Višnjić našao staru fotografiju: ‘Možete li prepoznati glumce?’

Goran je godinama poznat kao veliki ljubitelji životinja, pa mu štene sa zdravstvenim problemima nije predstavljalo nikakav problem. Štene je nakon okota bilo odbačeno zbog urođenog rascjepkanog nepca.


Foto: Instagram

– Nekim ljudima se neda voditi briga o takvim štencima, pa ih se jednostavno riješe na najgore moguće načine – kaže glumac. Dodao je kako životinje pridonose sreći u njegovoj obitelji, a oni već imaju pse i mačka .

– Upravo sam se čula s obitelji Višnjić i oni kažu da jednostavno više ne mogu živjeti bez malenog Leftyja. Danas je poseban dan za tog psića koji se bori svim snagama za život. Samo posebna osoba može usvojiti bolesnu krznenu bebicu – rekla je Tina Marie Lythgoe, koja pomaže bolesnim štencima te onima s urođenim nedostacima.

– On je najzgodniji dečko ikada – komentirala ga je Eva, koja je zajedno s Goranom odlučila otići po njega u Sunland Boulevard u neprofitnu organizaciju za životinje ‘Josh and his Critters’.

SPREMAN JE
Višnjić: Krećem na petodnevnu pustinjsku utrku iz Las Vegasa

Višnjić se nedavno prisjetio početaka i zabavio fanove. Objavio je 25 godina staru fotografiju sa zagrebačke Akademije dramske umjetnosti.

– Ovo je moja klasa na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu s našim nevjerojatnim profesorom Tonkom Lonzom. Vjerojatno prva godina – dodao je Višnjić i zahvalio se kolegi Tariku Filipoviću (45) što mu je poslao fotografiju.

– Nije uopće bilo teško, izgledaš isto kao i sada. Trebalo mi je pet sekundi da te nađem – komentirali su fanovi i prijatelji Višnjiću koji sjedi u prvom redu, na drugom mjestu slijeva pokraj svog profesora Lonze.

Original Article