Filmski producent Harvey Weinstein (65) i modna dizajnerica Georgina Chapman (41) potpisali su papire za razvod. Ona ga je ostavila u listopadu prošle godine, nakon što ga je više od 60 žena optužilo za seksualno zlostavljanje u Hollywoodu. Par se o uvjetima razvoda dogovorio malo prije 10. godišnjice braka, a u tome im je uveliko ‘pomogao’ njihov predbračni ugovor.

FILE PHOTO: Producer Weinstein stands in the audience ahead of the first presidential debate between U.S. presidential nominee Donald trump and U.S. presidential nominee Clinton in Hempstead

FILE PHOTO: Producer Weinstein stands in the audience ahead of the first presidential debate between U.S. presidential nominee Donald trump and U.S. presidential nominee Clinton in Hempstead

U RESTORANU Napao Weinsteina: ‘Zaskočio’ ga je, izvrijeđao i ošamario

– Zgrožena sam i osramoćena. Osim što cijeli slučaj utječe na mene i moju obitelj, ugrožava i moj modni brend Marchesa kojeg su voljele mnoge glumice – rekla je Chapman.

2016 Cannes Film Festival | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLFoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Weinsteinova imovina se procjenjuje na oko dvije milijarde kuna dok dizajnerica ‘vrijedi’ 117 milijuna kuna. Producent bivšoj supruzi prema predbračnom ugovoru mora isplatiti oko dva milijuna kuna za svaku godinu braka. Weinsten je bio bogatiji prije seksualnog skandala, a u međuvremenu je potrošio mnogo novca na odvjetnike, privatne istražitelje i stručnjake za odnose s javnošću.

– Georginina je odluka da se rastanemo. Volim je više od svega i poštujem njezinu želju. Danima smo pričali što je najbolje za našu obitelj – rekao je osramoćeni filmski producent.

64th Cannes Film Festival - 'de Crisogono' dinner | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLFoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

Par se umalo posvađao oko zajedničkih nekretnina, kuće u New Yorku i vikendice u Hamptonima čija je vrijednost 186 milijuna kuna. Weinstein i Chapman imaju kćer Indiju Pearl (7) i sina Dashiella (4), a navodno je dizajnerica dobila skrbništvo nad djecom, a producent ima pravo na viđanja s njima.

Georgina Chapman arrives at the 89th Academy Awards in Hollywood | Autor: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Weinstenova bivša supruga je ogorčena na njega jer joj je uništio posao. Glumice, manekenke i ostale poznate ličnosti ne žele više nositi njezine kreacije. Zlatni globus je bio dodatni ‘udarac’ za Champan jer prvi put nitko nije nosio odjeću koju je ona dizajnirala.

SOČNO GA JE OPSOVALA Voditeljica: Harvey Weinstein mi je tijekom ručka nudio seks

Weinsteina je nedavno u restoranu u Arizoni napao jedan od gostiju i dva puta ga ošamario.

– Ti si govno zbog svega što si radio tim ženama – vikao je bijesni gost na producenta.

FILE PHOTO: Film producer Harvey Weinstein attends the 2016 amfAR New York Gala at Cipriani Wall Street in New York | Autor: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELLFoto: Andrew Kelly/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Bivši holivudski moćnik jedva se zadržao na nogama, a američki mediji kažu da je odlučio kako neće tužiti napadača.

Original Article

(1)