24hr

Kćer glazbenice Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown,pronađena je bez svijesti u kadi 31. siječnja 2015. u svom domu u Atlanti. U komi je bila šest mjeseci, a preminula je u 23. godini. Zbog sumnjivih ozljeda na tijelu, njezin zaručnik Nick Gordon (29) bio je pod istragom.


Pixsell
Pixsell

TRAŽI PRAVDU
Bobby Brown: Borit ću se sve dok Nick ne završi iza rešetaka

Iako neko vrijeme nije bio u fokusu javnosti, sada američki mediji pišu da je prije nekoliko dana uhićen zbog nasilja u obitelji što je skrenulo pozornost istražitelja i koji se bave smrću Bobbi Kristine.

Twitter | Autor: Twitter/Jeremy Meeks
Foto: Twitter/Jeremy Meeks

Podsjetimo, Gordon je bio glavno osumnjičeni u istrazi ubojstva kćeri Whitney Huston, ali nikada nije osuđen.

S druge strane, sud je Gordona krajem 2016. u privatnoj parnici proglasio krivim za nasilje nad kćeri Whitney i kantautora Bobbyja Browna (49). Nije dobio zatvorsku kaznu već je morao platiti odštetu od 250 milijuna kuna jer je svojoj pokojnoj djevojci ukrao novac, fizički je zlostavljao, ali i za bol koju je prouzročio cijeloj obitelji.

‘ZARAĐUJU NA TRAGEDIJI’
Obitelj Houston užasnuta je filmom o životu Bobbi Kristine

Nick i Bobbi bili su zaručeni, a on tvrdi da su čak bili u braku, iako nikad to nije dokazao. Nick je bio Bobbin posvojeni brat koji je odrastao uz nju.

Whitney nije smetalo što je završio u vezi s njezinom kćeri. Bobbi se nikako nije mirila s majčinom smrti 2012. te se često drogirala. Nick je, između ostalog, optužen da joj je dao smrtonosni koktel lijekova prije nego što ju je ostavio u kadi. Našli su je u nesvijesti, a potom je bila šest mjeseci u komi, prije no što je preminula.

Nick Gordon and Bobbi Kristina Brown | Autor: DS7/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
Foto: DS7/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Original Article