24hr

Nisu više zajedno, ali će ostati bliski i međusobno se podupirati, rekao je prijatelj bivšeg para, pjevača Zayna Malika (25) i manekenke Gigi Hadid (22) za britanski tabloid The Sun. Dodao je kako su prekinuli početkom ovog mjeseca i da je razlog što su se ‘razdvojili’ nakon dvije godine veze.


screenshot/YouTube
screenshot/YouTube

PAŽLJIVA JE
Nije još spremna: Zayn Malik je zaprosio Gigi, a ona ga odbila

– Imaju lude poslovne rasporede zbog kojih su stalno osjećali pritisak jer su sve manje vremena mogli provoditi skupa – objasnio je njihov prijatelj. Tvrdi da iako je par i ranije prekidao te se mirio, ovaj put su definitivno odlučili da ne mogu više biti u vezi. Ističe da Zayn i Gigi ne zamjeraju jedno drugom prekid te da ne osjećaju ‘gorčinu’ nakon tog poteza.

DVOSTRUKA NEVOLJA
Gigi i Bella Hadid potpuno gole na naslovnici modnog časopisa


Foto: Instagram
– To su zajedno odlučili. Nisu isključili da će jednom u daljoj budućnosti biti opet u vezi, ali zasad misle kako je najbolje da se razdvoje – rekao je. Pjevač je najnovijom objavom na društvenoj mreži dodatno potaknuo glasine o prekidu s manekenkom.


BBC Radio 1's Teen Awards - London
BBC Radio 1's Teen Awards - London

SUOČAVANJE S PROBLEMIMA
Malik o borbi s anksioznošću: ‘Treba biti iskren prema sebi’


Foto: Instagram
– Kad ti život baci limune, uhvati ih kako te ne bi udarili u je*eno lice – napisao je Zayn pokraj fotografije gdje mu se vidi lice i istetovirano poprsje. Pjevač je s Gigi zadnjih mjeseci provodio malo vremena, a nijedno od njih nije htjelo ‘usporiti’ poslovne obveze kako bi se češće viđali. Zaynovo bogatstvo se procjenjuje na 35 milijuna funti (oko 293 milijuna kuna) dok manekenka u usporedbi s njima ima ‘samo’ devet i pol milijuna funti (oko 80 milijuna kuna).

‘LJUDI POSTAJU OVCE’
Zayn: Ne vjerujem u društvene mreže, više cijenim poeziju…

Par je započeo vezu u studenom 2015., tri mjeseca nakon što je Zayn prekinuo zaruke sa pjevačicom Perrie Edwards (24) iz ženskog benda Little Mix. Gigi je nekoliko tjedana prije prekinula s američkim pjevačem Joeom Jonasom (28). Zayn je prišao manekenki na zabavi Victoria Secret i pozvao ju na spoj.


2017 Clive Davis Pre-Grammy Gala - Arrivals - Los Angeles
2017 Clive Davis Pre-Grammy Gala - Arrivals - Los Angeles

POMAŽE MAJČINOJ PRIJATELJICI
Zaynovi fanovi: Imaš milijune, a tražiš nas da doniramo novac


Foto: Instagram


The Fashion Awards 2016 - London
The Fashion Awards 2016 - London

U TOP FORMI
Ima 53 godine: Mama Belle i Gigi Hadid pozirala u tangama

Original Article