24hr

U sklopu svoje ‘The Score’ turneje Stjepan Hauser (31) i Luka Šulić (30) su proputovali svijet i spektakularne nastupe, a ono čemu se posebno vesele je nastup pred domaćom publikom i to na dva velika koncerta u Zagrebu i Splitu.

Tako će prije zagrebačkog koncerta koji je zakazan za 23. ožujka u Areni, nastupiti i u splitskoj Spaladium Areni, 16. ožujka.

Inače, dečki svoj posljednji nastup u Zagrebu održali prije dvije godine na Tomislavcu gdje se okupilo više od 50 tisuća ljudi, a u Splitu su nastupili 2012. godine na rivi.

Razgovor s 2CELLOS u studiju 24 sata pogledajte ovdje:

Maestralni dvojac 2Chellos o svjetskoj turneji, karijeri i obožavateljicama: “Sretni smo, napokon sviramo doma!” Gosti u studiju: 2Chellos, Stjepan Hauser i Luka Šulić Voditelj: Marko Vidalina

Posted by 24sata on 13. ožujka 2018

– Upoznali smo se kao tinejdžeri u Zadru na seminaru. Oboje smo bili zaluđeni glazbom. U pubertetu smo zagrizli i počeli vježbati kao manijaci. Čak su nas smatrali najvećim rivalima svojedobno – ispričali su dečki.

Iako su proputovali cijeli svijet i svirali u najvećim dvorana, najveći im je gušt, kaže Hauser, svirati na posebnim mjestima, poput pulske Arene ili, Koloseumu u Rimu, amfiteatru Redrock u Denveru i Arene u Veroni.


Foto: 24sata/24sata

Najdraže sjećanju imaju sa Hipodrama u Zagrebu kada su svirali sa Red Hot Chili Peppersima. – Otvarali smo za njih i još nam se poslije bisa na pozornici pridružio bubnjar Chad Smith. Slušao je naš set pa nas je pitao smije li zasvirati s nama. Strgao je bubanj od našeg bubnjara, ali sve smo mu oprostili – rekao je Luka.


Foto: Promo

2Cellos vole, kažu, svirati u Hrvatskoj, no svugdje u svijetu se osjećao kao kod kuće, kada na koncertima ugledaju hrvatske zastave. – Uvijek su najglasniji, najviše mašu, najviše se deru i to je super – rekli su.

Original Article