River Finiks bio je uspešna filmska zvezda, dečko koji obećava, ali je umro u svojoj 23. godini nakon što se predozirao u klubu "vajper rum" u Holivudu 31. oktobra 1993. godine. Te noći, pre 27 godina, s njim je bio i Hoakim.

OBJAVLJENE NOMINACIJE ZA "OSKARA"! Oni su glavni kandidati za najprestižniju filmsku nagradu! NA SPISKU JE I JEDNO OSTVARENJE SA BALKANA!

(VIDEO) ROBERT DAUNI DŽUNIOR KAO DOKTOR DULITL! Glumac u novom filmu priča sa životinjama

– Osećam se kao da sam u gotovo svakom svom filmu u kojem sam glumio imao vezu sa Riverom"… I mislim da smo svi osetili njegovo prisustvo u našim životima na brojne načine – rekao je slavni glumac, prenosi "Miror".

Hoakin je retko govorio o smrti svog brata, ali je sada odlučio da govori o tome kako je tragična smrt uticala na njegovu porodicu.

Reuters

– U to vreme kada smo bili najugroženiji, iznad naših kuća leteli su helikopteri i bilo je onih koji su pokušavali da uđu na naš posed. Svakako, sve to je ometalo moj proces žalosti – iskren je glumac.

Tragična priča porodice Finiks: River je umro u 23. godini, a bio je talentovaniji od Hoakina?

U intervjuu je Hoakin otkrio i da ga je River ohrabrio da nastavi dalje i da ne odustaje od glume. Istakao je i da je njegov brat bio izuzetno talentovan glumac, ali da oni tada toga nisu ni bili svesni.

River Feniks je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Stand By Me", "Running on Empty", i "My Own Private Idaho".

River Finiks bio je jedna od najvećih holivudskih zvezda, a u noći kada se njegov život ugasio bila je i njegova devojka Samanta Matis koja je prošle godine, nakon 25 godina ćutanja, odlučila da progovori o događajima koji su prethodili njegovoj smrti.

Ona je u ispovesti za "Gardijan" ispričala sve detalje. Te kobne noći, kada je holivudski glumac umro, Samanta, Riverov brat Hoakin Finiks i sestra Rejn uputili su se u noćni klub "Vajper rum" u Los Anđelesu, čiji je vlasnik bio Džoni Dep.

Reuters

Samanta je rekla da je mislila da će u klubu ostaviti njegovog brata i sestru, a zatim otići kući, ali kad su stigli, on joj je rekao da su tu neki ljudi koji žele da on svira s njima i pitao je da li je u redu da ostane.

IMA SE, MOŽE SE! Evo koliko je bogatstvo Hoakina Finiksa nakon Džokera!

– Znala sam da nešto nije u redu, nešto što ne mogu da razumem. Nisam videla da se neko drogira, ali on je bio pod dejstvom nečega i nisam se osećala ugodno zbog toga – ispričala je ona, te odlučila da ostane u klubu.

– Četrdeset pet minuta kasnije bio je mrtav – rekla je i počela da plače.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article