Igra zavođenja bi trebalo da bude zanimljiva, ali često zna da stvara probleme i zadaje glavobolje. Kažu da se od neuzvraćene ljubavi lošije spava i gubi apetit, a kako ne biste došli u ovu situaciju, predlažemo vam 5 načina kako da zavedete svakog muškarca. Ne zaboravite da se vežbom dolazi do savršenstva.

Vodite računa o sebi

Muškarci vole da vide negovanu, urednu, sređenu devojku. To ne znači da u svakom trenutku treba da budete našminkane i lepo obučene. Čista kosa, nalakirani nokti, ispeglana košulja, maskara i lep osmeh – aduti su kojima retko koji muškarac odoleva.

Prirodno

Veštački nokti, ekstenzije u kosi, silikoni u usnama i grudima, nacrtane obrve, ima li kraja ovoj listi? Mnoge devojke u poslednje vreme okreću se veštačkim stvarima, i pokušavaju da izgledaju kao modeli sa naslovnica. Prirodan izgled ipak ne može ništa da zameni, i pravog muškarca će uvek privući prirodna devojka, a ne plastična barbika.

zene-zavodjenje-muskarci
Izvor: tipsonhowtogetadate

Ženstvenost

Oni vole da osvajaju. Dopustite im. Budite nespretne, dozolite da vam pomogne da otvorite flašu, da vam doda kaput i otvori vrata. Dženlmeni su možda vrsta koja izumire, ali i ženstvenih devojaka je sve manje.

Ljubaznost

Niko ne voli arogantne, samožive ljude. Nemojte biti grubi prema konobaru ako vam je doneo nes kafu umesto produžene s mlekom. Greške se dešavaju. Pokušajte da budete ljubazni i kulturni prema ljudima u vašoj okolini jer ovo puno govori o vašem karakteru.

Zenstvenost-zavodjenje-novisad

Samouverenost

Budite jasne u onome što želite. Pravite sopstvene planove. Pričajte mu o svojim ciljevima i ambicijama. Ako vam se dopada, recite mu, dajte mu do znanja. Nemojte glumiti ledenu kraljicu, to je odavno izašlo iz mode. Samouveren, jasan stav je postao pravi afrodizijak.

The post 5 sigurnih načina da zavedete svakog muškarca appeared first on Luftika.

Original Article