Do kraja meseca februara na nebu će se desti čak 6 velikih zvezdanih tranzita, koji će umnogome uticati na naše živote.

Dobro ih upamtite i preokrenite ih u svoju korist:

17. FEBRUARA: SATURN U VODOLIJI SA URANOM U BIKU

Otpornost na promene. Unutrašnja dilema. Transformacija verovanja, stvaranje novih programa i demontiranje starih struktura, daleko od toga da je nešto negativno, deo je puta koji će vas približiti vašim snovima.

18. FEBRUARA: SUNCE ULAZI U RIBE

Introspekcija. Duhovnost. Kreativna snaga. Borite se protiv neodlučnosti. Istrajte. Počastite svoju osetljivost i povežite se nadahnućem.

20. FEBRUARA: MERKUR POČINJE SVOJU DIREKTNU TRAJEKTORIJU U VODOLIJI

Optimizam. Pomirenje. Zrelost. Kompresija. Novi projekti. Ponovo se povežite sa udaljenim prijateljima i radnim kolegama.

21. FEBRUARA: CERERA ULAZI U OVAN

Dinamizam. Autonomija. Samodovoljnost. Vežbanje fizičke aktivnosti je od suštinskog značaja za kanalisanje prekomerne energije.

25. FEBRUARA: VENERA ULAZI U RIBE

Romansa. Izmirenje. Zavođenje. Emocionalnost. Idealizacija. Želja za izražavanjem ljubavi i naklonosti. Izbegavajte samoobmanu.

28. FEBRUARA: VELIKI ZEMALJSKI TRIGON

U proučavanju astrologije, prisustvo velike trigone smatra se znakom sreće. Generalno, ova konfiguracija se stvara kada se tri planete, koje prolaze kroz znakove istog elementa, povežu jedna sa drugom, formirajući trigone.

28. februara desiće se Veliki zemaljski trigon u kome će Mesec biti u Devici, Pluton u Jarcu i Mars u Biku. Ovo poravnanje promoviše postizanje materijalnih ciljeva zahvaljujući istrajnosti, realizmu i ličnom poverenju pojedinca.

Raku, Lavu i Škorpiji 3. marta počinje blagosloveno vreme prepuno ljubavi, a pare će samo da pljušte

The post 6 astroloških tranzita do kraja februara koji će prodrmati vaš ljubavni život appeared first on Luftika.

Original Article