Pixabay.com
Aca Lukas

Folker Aleksandar Vuksanović (51), poznatiji po scenskom imenu Aca Lukas, nikada nije krio detalje iz svog privatnog života. Javno je govorio o svim problemima.

Nije krio zavisnost od narkotika, probleme s kockom, otkrio je zašto mu se raspao brak sa Sonjom Vuksanović, a nije ni štedeo reči kada bi ga neko prozvao.

Srpski mediji pišu kako je sada priznao da je prokockao 70 miliona evra. Iako se čini neverovatno, Lukas je otkrio kako je to moguće, jer godišnje zarađuje vrtoglavu svotu novca.

– Godišnje zarađujem između milion i po i dva miliona evra. Na kocki sam izgubio 70 miliona evra, ali sam u životu zaradio više od 100 miliona. Ja sam zapravo ozbiljan milijarder. Ni zbog čega mi u životu nije žao pa ni novca koji sam izgubio. Moj je, zaradiću ga ponovo – ispričao je Aca za srpske medije.

Folker inače nastupa i u Hrvatskoj, a Kurir piše kako su srpski muzičari zbog velike potražnje „nabili“ cene. Obično pevaju dva puta po sat vremena s jednom dužom pauzom. Aca Lukas je u klubovima u Makarskoj uzimao i po 12.000 eura za nastup.

No stanje zbog pandemije korona virusa nije toliko sjajno. Korona je brojne umetnike „strpala“ u svoja četiri zida.

– Tokom ove pandemije trudim se da pomažem drugima, a užasno se osećam kada čujem da se neke kolege žale. Pa mi zarađujemo više od većine građana i nemamo pravo da prigovaramo. Situacija nije dobra, ali kad bih bio gladan hleba, ne bih govorio kako sam ugrožen zbog korone. Puno sam novca trošio i nemam pravo da pričam kako je meni loše jer su mi ponono otkazani koncerti – rekao je nedavno Aca Lukas.

Original Article